Απόπειρα βιασμού στο Δρομοκαΐτειο καταγγέλει η Βίκυ Σταμάτη- «Ελέησον με Κύριε…»

To ξέσπασμα οργής του Άκη Τσοχατζόπουλου

​Έναν ψαλμό από την Παλαιά Διαθήκη (Θ´) χρησιμοποίησε η Βίκυ Σταμάτη λαμβάνοντας το λόγο αμέσως μετά την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε να μη γίνει δεκτή η αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της.

«Ελέησον με Κύριε…» ανέφερε ��εταξύ άλλων η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία κατήγγειλε στο ακροατήριο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ότι υπέστη απόπειρα βιασμού στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται.

Λίγα λεπτά μετά, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας για το παιδί της:

Βίκυ Σταμάτη: «Χειροπέδες στα χέρια όχι στο στόμα. Τίποτα άλλο, Αποφάσισαν χειροπέδες στα χέρια»
Δημοσιογράφος: «Θεωρείτε ότι θα ακολουθήσει το δικαστήριο την πρόταση του εισαγγελέα; θα σας δώσουν την ευκαιρία να πάτε στο παιδί σας;»
Βίκυ Σταμάτη: «Ευελπιστώ»
Άκης Τσοχατζόπουλος: «Αυτή είναι η ελπίδα»
Δημοσιογράφο��: «Το παιδί σας, λέει ο εισαγγελέας έχει τρεις ανθρώπους που τον υπεραγαπούν και ουσιαστικά δεν σας χρειάζεται...»
Βίκυ Σταμάτη: «Το μαγικό άγγιγμα του γονέα, της μητέρας απουσιάζει. Ο τροφοδοτικός μαστός είναι η μάνα...» λέει κλαίγοντας.
Το συναισθηματικό ξέσπασμα της Βίκυς Σταμάτη ακολούθησε ένα ξέσπασμα οργής του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Άκης Τσοχατζόπουλος: «Σήμερα αποκαλύφθηκε μεγαλειωδώς ότι συνεχίζεται η πολιτική δίωξη, σκληρότατη εναντίον αθώων ανθρώπων»

Δημοσιογράφος: «Γιατί το κάνουν;»

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Μην κάνουμε κουβέντα τώρα. Αυτό είναι πολιτική δίωξη. Αυτά που άκουσα σήμερα από τον εισαγγελέα βεβ��ιώνουν από��υτα αυτό. Εκτελεστικό όργανο».
Δημοσιογράφος: «Αντί για σας τιμωρούν την κυρία Σταμάτη;»
Άκης Τσοχατζόπουλος: «Αυτά είναι πολιτικές πράξεις...τα είδατε τα ακούσατε; δεν ενθουσιαστήκατε; Ήταν εδώ αυτός ο άνθρωπος; Μιλούσε για τις εδώ συνθήκες; Ή μιλούσε για άλλες καταστάσεις. Αυτά είναι μόνο μετά από εντολή».
Η απόπειρα βιασμού
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η κατηγορουμένη κατήγγειλε στο δικαστήριο πως έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού.
Συνήγορος Σταμάτη: «Έχει υποστεί τα πάνδεινα σ' αυτό το κολαστήριο. Την χτύπησαν, την έβρισαν, της πέταξαν πράγματα, της σήκωσαν τα στρώματα»
Βίκυ Σταμάτη: «Απόπειρα βιασμού…»
Συνήγορος Σταμάτη: «Έχει καταγγελθεί αυτό το πρόσωπο…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top