Πετρούπολη: Έγινε βομβιστής για τα μάτια μιας γυναίκας- Μολότοφ σε κέντρο διασκέδασης

Μια παρέα ενόχλησε το κορίτσι του και ακολούθησε συμπλοκή

Πετρούπολη: Έγινε βομβιστής για τα μάτια μιας γυναίκας- Μολότοφ σε κέντρο διασκέδασης

Μπάχαλο τα έκανε ένας 28χρονος Αλβανός στην Πετρούπολη, ρίχνοντας μέχρι και μολότοφ για τα μάτια της φίλης του!

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή, όταν το ζευγάρι πήγε να διασκεδάσει σε μαγαζί της Πετρούπολης. Μια παρέα θαμώνων όμως, άρχισε να πειράζει τη φίλη του 28χρονου, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή. Ο υπεύθυνος του καταστήματος επενέβη και ο καυγάς έληξε. Μία ώρα αργότερα όμως, ο 28χρονος επέστρεψε στο σημείο και πέταξε προς το κατάστημα τρεις βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί μετέβησαν ��ε εισαγγελέα στο σπίτι του δράστη, για έρευνα. Η 28χρονη Ελληνίδα φίλη του προσπάθησε να τους εμποδίσει για να δώσει χρόνο στον σύντροφό της να διαφύγει από την πίσω πόρτα αλλά με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών συνελήφθησαν και οι δύο.

Ο 28χρονος κατηγορείται για εμπρησμό, έκρηξη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εκρηκτικών υλών. Η 28χρονη Ελληνίδα κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και απείθεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε τον 28χρονο αλλοδαπό σε τακτικό ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top