Η γυναίκα- μυστήριο που συνδέει του ληστές του Διστόμου με τους τρομοκράτες

Εμφανίζεται με ξανθιές περούκες

Η γυναίκα- μυστήριο  που συνδέει του ληστές του Διστόμου με τους τρομοκράτες

​Σε εγρήγορση είναι αυτές τις μέρες η αστυνομία, η οποία έχει κάνει φύλλο και φτερό τα δύο κρησφύγετα των ληστών στο Βόλο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν και στα δύο σπίτια ίχνη της γυναίκας που εμφανίζεται με ξανθιές περούκες σε ληστείες και τρομοκρατικά χτυπήματα και ίσως είναι ο «σύνδεσμος» των ληστών του Διστόμου με τους ληστές με τα μαύρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνη μαζί με έναν άντρα επισκεπτόταν τη μεζονέτα της Χρυσής Ακτής. Το γεγονός, επίσης, ότι το δεύτερο κρησφύγετο εγκαταλείφθηκε σχετικά βιαστικά από τους ενοικιαστές του, σημαίνει ότι ίσως δεν έχουν προλάβει να καθαρίσουν αποτυπώματα και ίχνη άλλων προσώπων.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι οι αστυνομικοί περιμένουν να βρουν αποτυπώματα του νούμερο ένα καταζητούμενου, Βασίλη Παλαιοκώστα, του Γιώργου Πετρακάκου, του Μάριου Σεϊσίδη και του Παναγιώτη Ασπιώτη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθούν και ίχνη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη και επίσης καταζητούμενη, Πόλας Ρούπα.

Ο «Δημήτρης Ζέρβας» και η Τσέχα σύζυγος του

Την ίδια στιγμή, σε σταυρόλεξο για γερούς λύτες εξελίσσεται το μυστήριο ζευγάρι, το οποίο νοίκιασε πριν από περίπου δύο χρόνια το σπίτι στα Άνω Λεχώνια του Βόλου. Το ζευγάρι ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων και είχε μαζί του ένα κοριτσάκι. Ο άντρας συστήθηκε ως Δημήτρης Ζέρβας ενώ η σύζυγος του ήταν αλλοδαπή από την Τσεχία. Αυτό τουλάχιστον είχαν υποστηρίξει στη μητέρα του ιδιοκτήτη του σπιτιού!

Οι δυο τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους και δεν είχαν πολλές επαφές με τους γείτονες τους… Μάλιστα, εκείνος ασχολούταν πολύ με το σπίτι και τον κήπο. Η γυναίκα έβγαινε με τη μικρούλα στα μαγαζιά του χωριού ή την πήγαινε βόλτες. Τα σενάρια για την πραγματική ταυτότητα του ζευγαριού είναι δύο. Από τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές έχουν καταλήξει ότι πρόκειται ή για τον Γρηγόρη Τσιρώνη ή τον Γιώργο Πετρακάκο, με επικρατέστερο τον πρώτο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top