Κρήτη: Αγωνία για τον 38χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται

Ένα βατραχοπέδιλο και μια σημαδούρα, τα μόνα ίχνη

Κρήτη: Αγωνία για τον 38χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται

​Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου ψαροτουφεκά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το πρωί της Δευτέρας.

Ο 38χρονος είχε πάει για ψαροτούφεκο μαζί με ένα ακόμα άτομο, στα Κουφονήσια, κοντά στον Αθερινόλακκο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξαφανίστηκε στα νερά της θάλασσας.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση των αρχών και τις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα, από ξηρά, θάλλασα αλλά και από αέρα με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, ο 38χρονος παραμένει αγνοούμενος.

Σήμερα στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος λιμενικές αρχές με πλωτά και χερσαία μέσα και με τη συνεργασία ιδιωτών αλιέων και εθελοντών διασωστών.

Σημειώνεται ότι η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη αλιευτικού ότι ενώ ψάρευε στη θαλάσσια περιοχή 150 μέτρα ανατολικά των Πρασονησίων Σητείας, είδε να επιπλέουν ένα βατραχοπέδιλο και μία κίτρινη σημαδούρα τα οποία, σύμφωνα με δήλωσή του, ανήκουν σε υποβρύχιο αλιέα τον οποίο είχε δει νωρίτερα να κολυμπάει στην ίδια περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top