Συγκέντρωση εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

Έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω

​Συγκέντρωση έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, πραγματοποιεί σήμερα στις 09:30 ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, μετά την καταγγελία του διοικητή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, Παύλου Θεοδωράκη, στον αρμόδιο εισαγγελέα ζητώντας την ποινική δίωξη τριών μελών του σωματείου εργαζομένων.

Η κινητοποίηση των εργαζομένων του ΨΝΑ ξεκίνησε στις 26 Μαίου και συνεχίζεται, με καθολικό αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για άμεση «αποπομπή» του διοικητή «για μια σειρά ενεργειών, αποδόμησης και κατάρρευσης του Νοσοκομείου».

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «τρομοκρατία» και «ποινικοποίηση» των αγώνων τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις έως την οριστική λύση του θέματος. Την πράξη του διοικητή καταδικάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία και δηλώνει την συμπαραστασή της στους αγώνες των εργαζομένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top