Σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια των εγγονών του

Τραγωδία στον Πύργο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια των εγγονών του

Τραγωδία σημειώθηκε στον Πύργο το Σάββατο όταν ένας 71χρονος άντρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε έξω από το σπίτι του και μπροστά στα μάτια των δύο εγγονών του και μελών της οικογένειας του.

Ο άτυχος άντρας επέστρεφε με το μηχανάκι του, στο σπίτι του στην οδό Καταραχίου. Πίσω του ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός και επέβαιναν άλλοι δύο.

Ο ηλικιωμένος φτάνοντας έξω από το σπίτι του επιχείρησε να στρίψει αριστερά, όμως πίσω του επιχειρούσε να τον προσπεράσει το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα την μετωπική σύγκρουση. Ο 71χρονος χτύπησε με δύναμη πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Όλη αυτή η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά τα μάτια των δύο εγγονών του που βρίσκονταν στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα. Στο σημείο έσπευσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που σοκαρίστηκαν βλέποντας άσχημα τραυματισμένο τον άνθρωπο τους.

Με ασθενοφόρο ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί για περίπου μια ώρα έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως να το καταφέρουν καθώς οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν πολύ σοβαρές.

troxaio3_1.jpg

troxaio4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top