Σε απολογία ενώπιον της εταιρίας εννέα στελέχη των ΕΛΠΕ

Tέσσερις συνολικά οι εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά της 8ης Μαΐου 2015

Σε απολογία ενώπιον της εταιρίας εννέα στελέχη των ΕΛΠΕ

​Μετά το θάνατο και του τέταρτου τραυματία από την πυρκαγιά της 8ης Μαΐου 2015 στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, η διοίκηση των ΕΛΠΕ έχει καλέσει σε απολογία εννέα στελέχη της, μεσαία και ανώτερα, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η δημοσιοποίηση έγινε με αφορμή τη συλλυπητήρια επιστολή του υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη και του γενικού γραμματέα Ενέργειας, Απόστολου Αλεξόπουλου, στην οικογένεια του εργαζόμενου Κωνσταντίνου Μάγγουρα, ο οποίος έχασε το πρωί τη μάχη για τη ζωή.

Οι κ.κ. Λαφαζάνης και ο Αλεξόπουλος δήλωσαν συντετριμμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τέταρτου εργαζόμενου, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη, η βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του εκλιπόντος με όλα τα δυνατά μέσα, όπως άλλωστε διαβεβαιώνει ότι θα κάνει και η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top