Ζεστή Κυριακή με λίγα σύννεφα: ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού!

Σε κάποιες περιοχές θα βρέξει

Ζεστή Κυριακή με λίγα σύννεφα: ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού!

​Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ηπειρωτικά, με όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινότερα τμήματα, περιμένουμε για σήμερα!

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 29 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top