Ο ΣΕΤΕ ετοιμάζει να βγάλει τα «βραχιολάκια» του all inclusive

Ο τουρ��στας θα βγαίνει και εκτός ξενοδοχείου

​Τέλος στα βραχιολάκια και στους τουρίστες που πίνουν και τρώνε μέσα στα all inclusive ξενοδοχεία θέλει να δώσει ο ΣΕΤΕ.

Ο τουρίστας θα βγαίνει και εκτός ξενοδοχείου όχι μόνο για βόλτα αλλά για φαγητό και ποτό, κάτι που εφαρμόζεται ήδη δειλά σε νησιά της Ελλάδας όπως τα Κύθηρα.

Μέχρι τώρα στα all inclusive ξενοδοχεία, ο τουρίστας φορώντας το βραχιολάκι στο χέρι που πιστοποιούσε ότι είναι πελάτης του ξενοδοχείου, έτρωγε και έπινε μέσα σε αυτό και δεν χαλούσε ούτε ένα ευρώ εκτός ξενοδοχείου.

Το θέμα είναι όμως αν θα γεμίσουν φέτος τα ξενοδοχεία γιατί ήδη έχουν αρχίσει οι ακυρώσεις λόγω της πολιτικής αστάθειας.

Ενδεικτικό του αρνητικού κλίματος είναι τα δημοσιεύματα ξένων μέσων όπως η Telegraph που σε άρθρο της με τίτλο «Πρέπει οι τουρίστες στην Ελλάδα να ανησυχούν για το grexit;», δίνει ακόμη και οδηγίες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα δυσκολευτούν να βγάλουν ακόμη και χρήματα από τα ATM.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top