ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κρήτη: ΕΓΚΥΟΣ ήταν η τουρίστρια που πέθανε από κατολίσθηση βράχων

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της

ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Κρήτη: ΕΓΚΥΟΣ ήταν η τουρίστρια που πέθανε από κατολίσθηση βράχων

​Απαρηγόρητος είναι ο νεαρός Τσέχος, ο οποίος «έχασε» την σύντροφο του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη!

Η 36χρονη πέθανε το βράδυ της Κυριακής, στην παραλία «Γλυκά Νερά» στα Σφακιά, όταν βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και πλάκωσε το ζευγάρι. Στον τόπο της τραγωδίας κατέπλευσε το ιατρικό φουσκωτό σκάφος του δήμου Σφακίων και παρέλαβε τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Χανίων για τη διενέργεια νεκροτομής.

Σήμερα, όμως, η ιατροδικαστική εξέταση του Αντώνη Παπαδομανωλάκη, αποκάλυψε ότι πρόκειται για διπλή τραγωδία, καθώς η άτυχη κοπέλα ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο θάνατός της επήλθε από αιμορραγία, μετά από το χτύπημα του βράχου στην αριστερά πλευρά του σώματός της, ανάμεσα στην κοιλιά και τη μέση της ενώ εκτιμάται ότι έμεινε ζωντανή για 20- 30 λεπτά.

Ο σύντροφός της, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που έχει συμβεί, είναι σε κατάσταση σοκ και δέχεται ψυχολογική στήριξη από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top