Η Δ. Λιάνη έμενε στο «Πεντελικόν» όταν έκλεισε: «Μας ειδοποιήσαν μια ώρα νωρίτερα να φύγουμε»

Λόγω εργασιών στη βίλα της

Η Δ. Λιάνη έμενε στο «Πεντελικόν» όταν έκλεισε: «Μας ειδοποιήσαν μια ώρα νωρίτερα να φύγουμε»

​Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ανάμεσα στους πελάτες του ιστορικού ξενοδοχείου «Πεντελικόν», το οποίο έβαλε λουκέτο την Δευτέρα ήταν και η... Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!

Η κυρία Δήμητρα Λιάνη σε επικοινωνία που είχε το star.gr μαζί της παραδέχτηκε ότι έμενε στο ιστορικό ξενοδοχείο για περίπου δύο εβδομάδες καθώς στη βίλα της οδού Αγράμπελης, πραγματοποιούνται εργασίες.

«Έμενα στο ξενοδοχείο για περίπου δύο εβδομάδες γιατί γίνονται εργασίες στο σπίτι. Μια ώρα πριν κλείσουν οι πόρτες για το κοινό μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να φύγουμε. Προσωρινά μένω σε ένα φιλικό σπίτι», εξήγησε συγκεκριμένα.

Μπορεί στο παρελθόν να είχε δηλώσει ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει ούτε το χαράτσι, ούτε την έκτακτη εισφορά, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η επιλογή της να μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο της στοίχισε μάλλον φθηνά, αφού έμενε σε οικονομικό δωμάτιο και ο πρώην ιδιοκτήτης του της έκανε φιλική τιμή.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως στο ιστορικό ξενοδοχείο το Νοέμβριο του 1990 η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε στο «Πεντελικόν» για να εκλέξει τον πρώτο γραμματέα του κόμματος. Τότε η Μελίνα Μερκούρη, ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο Κώστας Λαλιώτης και ο Κώστας Σημίτης προόριζαν για την θέση τον Παρασκευά Αυγερινό και βρίσκονταν σε σύγκρουση με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο τότε ηγέτης του ΠΑΣΟΚ είχε δηλώσει από το ξενοδοχείο: «Βρέθηκα ενώπιον ενός ωμού εκβιασμού και αν χρειαστεί θα δώσω τα στοιχεία. Η πρότασή μου για τη θέση του Γραμματέα είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος».

Της Αλέκας Νικόλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος εποχής: Κλείνει το ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυλαία» για το «Πεντελικόν»: Το ιστορικό ξενοδοχείο με τους διάσημους επισκέπτες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top