ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Σχεδόν καθημερινά εξαφανίζεται ένα παιδί στη χώρα μας

Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2015 έχουν απαχθεί ήδη 29 παιδιά

​Σοκάρει ο αριθμός παιδιών που εξαφανίζονται στη χώρα μας. Μικρά παιδιά που πέφτουν θύματα κυκλωμάτων, έφηβοι που φεύγουν από το σπίτι, αλλά και πιο σκοτεινές υποθέσεις ανυπεράσπιστων ψυχών που κακοποιούνται από τους ίδιους τους γονείς.

«Είναι επίσης η εξαφάνιση ενός παιδιού που θέλει να σου πει ότι «με κακοποιούν, σεξουαλικά, με βασανίζουν, πρέπει να φύγω για να σωθώ από αυτή την κατάσταση» ανέφερε ο πρόεδρος του «Χαμόγελο Του Παιδιού», κύριος Κώστας Γιαννόπουλος.

Συγκλονιστικά είναι τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας που δείχνουν ότι στη χώρα μας σχεδόν κάθε μέρα εξαφανίζεται ένα παιδί. Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν κορίτσια, ηλικίας 13-18 ετών, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οικογένειά τους.

Το 2014 εξαφανίστηκαν 369 παιδιά. Τα αίτια συνήθως είναι οικογενειακά, ψυχολογικά ή ερωτικά. Ανησυχητικός όμως είναι και ο αριθμός των αρπαγών στη χώρα μας. Την περασμένη χρονιά απήχθησαν 130 παιδιά, ενώ φέτος από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2015 έχουν απαχθεί ήδη 29 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top