Σπάρτη: Eμφανίστηκε νεαρή ρομά ως η βιολογική μητέρα του 4χρονου που βρέθηκε στον καταυλισμό

Υποστήριξε πως το είχε δώσει στην ξαδέλφη της

Σπάρτη: Eμφανίστηκε νεαρή ρομά ως η βιολογική μητέρα του 4χρονου που βρέθηκε στον καταυλισμό

​Μια νεαρή ρομά εμφανίστηκε στον ανακριτή Σπάρτης, ισχυριζόμενη πως αυτή είναι η βιολογική μητέρα του 4χρονου αγοριού που βρέθηκε στον καταυλισμό ρομά στην Τραπεζοντή Λακωνίας.

Όπως δήλωσε, το είχε δώσει η ίδια στην οικογένεια που βρέθηκε, προκειμένου να το μεγαλώσει, λέγοντας μάλιστα, πως η γυναίκα του ζευγαριού, είναι ξαδέλφη της.

Να σημειωθεί ότι το νωρίτερα το πρωί, το ζεύγος των Ρομά που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου, παρουσιάστηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και δήλωσε ότι γνωρίζει τη μητέρα του μικρού αγοριού, υποδεικνύοντας τη συγκεκριμένη νεαρή ρομά, η οποία έφτασε λίγο αργότερα στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο τους.

Η φερόμενη ως βιολογική μητέρα του παιδιού φέρεται να υποστήριξε πως έχει και άλλα παιδιά που ζουν μαζί της, πως έχει εγκαταλειφθεί από τον σύζυγό της και πως δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. Έτσι το έδωσε στο συγγενικό ζευγάρι, με σκοπό κάποια στιγμή να το πάρει πίσω.

Ο ανακριτής Σπάρτης διέταξε και λήφθηκε βιολογικό υλικό από τη φερόμενη ως βιολογική μητέρα, για να γίνει εξέταση DNA. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων αναμένεται να εκδοθούν αύριο το απόγευμα. Το ζευγάρι των συλληφθέντων θα παρουσιαστεί εκ νέου στον ανακριτή, την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 9 π.μ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top