Τραγωδία στη Μαγνησία: Αφηνιασμένο άλογο ΣΚΟΤΩΣΕ 8χρονο κοριτσάκι!

Ξεψύχησε στα χέρια του σοκαρισμένου πατέρα της

Τραγωδία στη Μαγνησία: Αφηνιασμένο άλογο ΣΚΟΤΩΣΕ 8χρονο κοριτσάκι!

​Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος μιας 8χρονης στη Μαγνησία, ο οποίος προκλήθηκε από την πτώση της από άλογο, ενώ το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένου πατέρα της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, κατά την επιστροφή από το Καρνάγιο για την Αγριά, το άλογο που έσερνε στην καρότσα τον ιδιοκτήτη του και την 8χρονη κόρη του, παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά, ίσως επειδή βιαζόταν να επιστρέψει στο στάβλο γιατί πεινούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το άλογο έκανε απότομη στροφή, με αποτέλεσμα ο χειριστής της άμαξας να πέσει στο έδαφος, ενώ η κόρη του παρέμενε στην άμαξα, η οποία έκανε τρελή πορεία χτυπώντας δεξιά - αριστερά και τελικά το άλογο την εκσφενδόνισε στο οδόστρωμα. Το κοριτσάκι χτύπησε στο τσιμεντένιο ρείθρο του οδοστρώματος με το κεφάλι και τραυματίστηκε θανάσιμα.

αρχείο λήψης.jpg
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη μοιραία πτώση, η 8χρονη ξεψυχούσε στα χέρια του σοκαρισμένου πατέρα της, ο οποίος σύρθηκε κοντά της, καθώς στην προσπάθειά του να συγκρατήσει το άλογο από το λαιμό με το καπίστρι, εκείνο τον έριξε στο δρόμο, τον ποδοπάτησε και τον τραυμάτισε.

Οι περίοικοι που έσπευσαν να δουν τι συνέβη δεν πίστευαν στα μ��τια τους. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που παρέλαβε νεκρή τη μικρούλα ήταν επίσης σοκαρισμένο, ενώ και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών οι γιατροί συγκλονισμένοι.

Ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη από την Κοινωνική Υπηρεσία του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.
Η κηδεία της 8χρονης θα γίνει τη Δευτέρα στις 4 μ.μ στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Αγριάς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top