Γιορτάζουν το… πιτόγυρο σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

Για να υποστηριχθεί οικονομικά το έργο του Διεθνούς Οργανισμού Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων Trafficking

​Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα η γιορτή του πιτόγυρου! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, όχι τόσο για την ανάδειξη της ελληνικής γεύσης με το όνομα "πιτόγυρο", αλλά για την ανάπτυξη της περιοχής των Λαδάδικων στην οποία θα πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, σήμερα, στην περιοχή Λαδάδικα θα υπάρχουν από τις 5:30 το απόγευμα, εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα με χορευτικές εκδηλώσεις και τοπικές μουσικές μπάντες που θα παίξουν για να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μέρος στην εκδήλωση και να χορέψει μαζί με τους χορευτές.

Δεν θα μοιράζονται πιτόγυρα, απλά με τον τίτλο αυτόν η ��μάδα "We Go Thess, επιθυμεί να προτείνει στον κόσμο να επισκεφτεί την ημέρα αυτή τα Λαδάδικα και να καθίσει σε ένα μαγαζί, να απολαύσει τον καφέ του ή την μπύρα του, να παραγγείλει το φαγητό του και να διασκεδάσει στην ημερήσια εκδήλωση που διοργανώνεται για την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και για έναν ακόμα μεγαλύτερο κοινωνικό σκοπό.

Μέσω της δράσης αυτής, με την βοήθεια των καταστημάτων της περιοχής, υποστηρίζεται οικονομικά το έργο του Διεθνούς Οργανισμού Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων Trafficking "The A21 Campaign", που έχει στόχο της να ρίξει φως σε μία εγκληματική βιομηχανία που έχει κέρδος 150 και πλέον δισεκατομμύρια δολάρια, έχοντας παγιδευμένους στην σύγχρονη δουλεία 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top