Μια start up επιχείρηση γίνεται ο μέντορας σου και σε καθοδηγεί για το επαγγελματικό σου μέλλον

Μια διαδικτυακή πλατφόρμα που βοηθά τους φοιτητές στα πρώτα τους βήματα

Μια start up επιχείρηση γίνεται ο μέντορας σου και σε καθοδηγεί για το επαγγελματικό σου μέλλον

​Μια ελληνική Start Up επιχείρηση σου βρίσκει τον μέντορα σου! Αυτόν που θα σε καθοδηγήσει ώστε να κάνεις τα σωστά βήματα για το ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό σου μέλλον.

Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιούργησαν τρεις νέοι και φιλοδοξεί να βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο στα πρώτα τους βήματα.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία , ο Μέντωρ ήταν εκείνος στον οποίο ο Οδυσσέας εμπιστεύτηκε το σπίτι του, όταν έφυγε για τον Τρωικό Πόλεμο.

Τι σχέση όμως έχει μια ομάδα νέων ανθρώπων με ένα μυθικό πρόσωπο της Οδύσσειας και γιατί στην εποχή μας χρειαζόμαστε τους Μέντορες περισσότερο από ποτέ, απαντούν οι ίδιοι.

«Οι 100mentors είναι μια ελληνική start up, η οποία σε βοηθάει με πολύ απλά λόγια να κάνεις το επόμενο βήμα στην επαγγελματική ή ακαδημαϊκή σου πορεία, συνδέοντας σε με κάποιον ο οποίος το έχει κάνει ήδη πριν από σένα και με επιτυχία» λέει χαρακτηριστικά η Community Manager “100 Mentors”, Τέτη Ψαρρού.
«Υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στο τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και πως θα το κάνεις. Αυτό το κενό πάμε να το καλύψουμε εμείς καλύπτουμε μέσω της πλατφόρμας μας» αναφέρει ο Μιλτιάδης Ζεϊμπέκης, συνιδρυτής της “100 Mentors”.
Η λογική είναι απλή. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας πτυχιούχος στη διοίκηση επιχειρήσεων που ονειρεύεται να δουλέψει σε μια μεγάλη πολυεθνική, αλλά δεν ξέρει το πως. Η ομάδα λοιπόν θα τον συνδέσει με έναν από τους μέντορες της πλατφόρμας, που είχε το ίδιο όραμα με εκείνον αλλά έχει καταφέρει ήδη να το κάνει πραγματικότητα!
«Μιλάς μαζ�� του μέσω live chat, όπως στο facebook ή στο twitter, και αν το επιθυμείς και θεωρείς ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να σε βοηθήσει κλείνεις ένα session μαζί του μέσω βίντεο» εξηγεί η Τέτη Ψαρρού.
«Συνεργαζόμαστε ήδη με μεγάλα ελληνικά πανεπιστήμια όπως το ΠΑΠΕΙ, την ΑΣΣΟΕ, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας , προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες μας στους φοιτητές τους» επισημαίνει ο Μιλτιάδης Ζεϊμπέκης.
Είναι από τις πιο πολυβραβευμένες start up της Ελλάδας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Έχει δώσει ήδη δουλειά σε τέσσερα ακόμη νέα παιδιά και μας θυμίζει ότι υπάρχει και η Ελλάδα που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top