Καλλιθέα: Αγκαλιά με το μωρό της, είδε ότι ο 3χρονος γιος της είχε πέσει στο κενό!

Γειτόνισσα ξεσπά σε κλάμματα στο άκουσμα της είδησης

Καλλιθέα: Αγκαλιά με το μωρό της, είδε ότι ο 3χρονος γιος της είχε πέσει στο κενό!

Άλλη μια τραγωδία με θύμα ένα μικρό παιδί συγκλόνισε σήμερα τη χώρα μας. Ένα τρίχρονο αγοράκι βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο του σπιτιού του στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν οι ένοικοι στην οδό Ματζαγριωτάκη, άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο χωρίς όμως να φανταστούν τι είχε συμβεί.

«Άκουσα θόρυβο, νόμιζα ότι κάποιο πράγμα έπεσε...μετά άκουσα τη γυναίκα που μένει πιο πάνω να φωνάζει» είπε χαρακτηριστικά μια ένοικος της πολυκατοικίας.

Αυτή που φώναζε ήταν η μητέρα του 3χρονου αγοριού από την Γεωργία, η οποία όταν μπήκε στο σπίτι δεν μπορούσε να το βρει, ενώ την ίδια στιγμή κρατούσε στην αγκαλιά της το λίγων μηνών κοριτσάκι της.

Το άτυχο αγοράκι, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε από το παράθυρο του φωταγωγού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ πήραν το 3χρονο αγοράκι για να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, με τους γείτονες στην Καλλιθέα να έχουν «παγώσει» από την τραγωδία που διαδραματίστηκε στα καλά καθούμενα. Στο άκουσμα της είδησης, μια γειτόνισσα ξεσπά σε κλάματα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων -Αγία Σοφία προσπάθησαν να κρατήσουν το αγοράκι στη ζωή, χωρίς όμως να το καταφέρουν, καθώς τα τραύματα του ήταν πολύ σοβαρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top