Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 22χρονος που εκβίαζε 14χρονη μέσω Facebook

Σήμερα η αποφάση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα προφυλακιστεί

Σε κατ

​Εδώ και μία βδομάδα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εκ��ιασμό μιας 14χρονης προκειμένου να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία της 14χρονης, άγνωστος χρήστης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αφού προσάρμοσε (με ψηφιακή επεξεργασία/μοντάζ), σε ένα γυναικείο γυμνό σώμα, φωτογραφία του προσώπου της, στη συνέχεια της έστειλε την επεξεργασμένη φωτογραφία, απειλώντας την ότι θα την δημοσίευε στο διαδίκτυο, αν δεν του έστελνε βίντεο της ίδιας με γυμνό περιεχόμενο!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 14χρονη, αφού ο δράστης έλαβε το βίντεο, με την απειλή ότι θα το αναρτήσει στο διαδίκτυο, την εξανάγκασε να του στείλει και άλλα ερωτικά βίντεο της!

Έπειτα, δόθηκε εντολή για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έτσι βρέθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 22χρονου δράστη.

Μάλιστα η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του, μέρος του βιντεοσκοπημένου υλικού και ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός του. Ο γόνος της εύπορης οικογένειας που σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείται με εισαγωγές και εξαγωγές αθλητικών ειδών, είναι εσώκλειστος στο σπίτι του με έναν τουλάχιστον αστυνομικό έξω από αυτό να τον φρουρεί. Επίσης του έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα προφυλακιστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top