Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε κινηματογραφική ληστεία για να δικαιολογήσει χρήματα στον εργοδότη του

Έπεσε σε αντιφάσεις και τον "έπιασαν"

Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε κινηματογραφική ληστεία για να δικαιολογήσει χρήματα στον εργοδότη του
​Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ένας 49χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε τον περασμένο Μάρτιο ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, κι αφού τον αποβίβασαν με τη βία από το όχημα, του απέσπασαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ, στη συνέχεια, τον δέσμευσαν με χειροπέδες σε παρακείμενο πάρκινγκ, όπου τον εγκατέλειψαν… μάλλον σκηνοθέτησε τη ληστεία εις βάρος του!
Από την έρευνα της Αστυνομίας και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το υποτιθέμενο θύμα, προέκυψε ότι ο 49χρονος κατήγγειλε ψευδώς το περιστατικό. Συγκεκριμένα, αρχικά κατήγγειλε ότι το ποσό που άρπαξαν οι υποτιθέμενοι δράστες ήταν 3.500 ευρώ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι το ποσό τελικώς ήταν 17.000 ευρώ.
Κι όλα αυτά… γιατί ο κατηγορούμενος θέλησε να δικαιολογήσει την απώλεια χρημάτων στον εργοδότη του, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 49χρονου, ο εργοδότης του είναι έμπορος πολύτιμων μετάλλων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, προκειμένου να καταθέσει, ούτε έχει κάνει σχετική καταγγελία.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top