Έρευνα STAR: ΟΡΓΙΑΖΕΙ η μαύρη εργασία στο κέντρο της Αθήνας!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Έρευνα STAR: ΟΡΓΙΑΖΕΙ η μαύρη εργασία στο κέντρο της Αθήνας!

Οργιάζει η μαύρη εργασία στο κέντρο της Αθήνας. Όπως μάλιστα θα δείτε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του STAR και του Βα��γέλη Γκούμα οι επιτήδειοι έχουν στήσει ολόκληρες επιχειρήσεις σε ορόφους οι οποίες είναι ανύπαρκτες για την εφορία και απασχολούν με απειλές αδήλωτους εργαζόμενους.

Ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε για το ρεπορτάζ του STAR μίλησε για τα σκληρά μέτρα που θα πάρει εναντίον της μαύρης εργασίας.

Η ανάγκη για ένα κομμάτι ψωμί για την οικογένεια τους έχει κάνει αυτούς τους ανθρώπους θύματα της μαύρης εργασίας. Μάλιστα η κάμερα του STAR ανακάλυψε όχι απλά μαύρη εργασία αλλά ακόμη και καταστήματα σε ορόφους ανύπαρκτα για την εφορία!

Η πιο συνηθισμένη επιχείρηση όπου δουλεύουν οι εργαζόμενοι χωρίς ασφάλεια και ένσημα είναι τα κομμωτήρια.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στο κέντρο κόντεψε να μας βγάλει τρελούς καθώς στην αρχή μας είπε ότι ο υπάλληλος του ήταν περαστικός στο κατάστημα ενώ στην συνέχεια μας είπε απλά ότι έβαζε... κολόνια στους πελάτες.

Σε άλλο κομμωτήριο οι υπάλληλοι δεν ήταν κομμωτές αλλά είχαν εγγραφεί ως εργάτες στην επιχείρηση αλλά παρόλα αυτά κούρευαν χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι δρόμοι στο κέντρο ήταν γεμάτοι με αλλοδαπούς οι οποίοι κουβαλούσαν εμπορεύματα χωρίς τιμολόγια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top