Νίκαια: Ληστές έδεσαν, κούρεψαν, έριξαν οξύ στα χέρια γυναίκας και έφυγαν με 7.000 ευρώ!

Ήθελαν να την τρομοκρατήσουν για να τους πει που τα έκρυβε

Νίκαια: Ληστές έδεσαν, κούρεψαν, έριξαν οξύ στα χέρια γυναίκας και έφυγαν με 7.000 ευρώ!

Αυξάνονται οι ληστείες σε σπίτια, στα οποία οι δράστες κακοποιούν τα θύματα τους μέχρι να τους αποκαλύψουν που υπάρχουν κρυμμένα χρήματα. Τελευταίο τους θύμα μια 53χρονη στη Νίκαια, την οποία κούρεψαν και της έριξαν οξύ στα χέρια!

Το ισόγειο διαμέρισμα στη Νίκαια αποδείχτηκε εύκολος στόχος για τους δύο αγνώστους, οι οποίοι φορώντας κουκούλα, μπήκαν ανενόχλητοι μέρα μεσημέρι, στο σπίτι της 53χρονης και την ακινητοποίησαν.

Οι δράστες μιλούσαν ελληνικά και προσπαθούσαν για ώρα να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Όσο η 53χρονη αντιστεκόταν τόσο περισσότερο την πίεζαν. Δεν δίστασαν μάλιστα να την δέσουν σε μια καρέκλα και να της κόψουν τούφες από τα μαλλιά της για να την τρομοκρατήσουν.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην αρχή, δεν ήθελε να αποκαλύψει που είχε κρυμμένα τα μοναδικά χρήματα από την επιχείρηση της. Όταν όμως οι δράστες, όπως η ίδια είπε στην αστυνομία, έριξαν οξύ στα χέρια της δεν άντεξε και τους αποκάλυψε που ήταν οι οικονομίες της. Οι ληστές πήραν περίπου 7.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Η κατάθεση της στους αστυνομικούς, όπου περιέγραψε τα βασανιστήρια που πέρασε, ήρθε να προστεθεί και σε άλλα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στα οποία οι δράστες είναι ιδιαίτερα βίαιοι μέχρι να αποσπάσουν τη λεία τους και να εξαφανιστούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top