Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου: Εξετάζεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού

Κάηκε σχεδόν ολοσχερώς- Σώθηκε το γύρω πράσινο

Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου: Εξετάζεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού

Η πυρκαγιά που κατέστρεψε νωρίτερα το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, δεν αποκλείεται να ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού, γεγονός που εξετάζεται από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος.

6802.jpg
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγο πριν από τις 2 μ.μ., ακούστηκαν δύο εκρήξεις μέσα στο θέατρο και μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκαν στις φλόγες τα ξύλινα καθίσματα, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και στα γύρω δένδρα.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν κάτω από τις κερκίδες γκαζάκια, ένα εκ των οποίων ήταν άθικτο. Οι πρώτοι που έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς μιλούν για δύο εστίες, μία στο κέντρο των κερκίδων και μία στην άκρη του θεάτρου. Ωστόσο, θα ερευνηθεί αν τα γκαζάκια είναι μέρος εμπρηστικού μηχανισμού ή είναι άσχετα με την πυρκαγιά.

6815.jpg
Στο σημείο έφτασαν 30 πυρ��σβέστες με δέκα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά και να σώσουν το γύρω πράσινο, αλλά το θέατρο κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

O δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Ρούσσος ανέφερε: "Ήταν στοχευμένη ενέργεια, αφορά το θέατρο και επέλεξαν κάποιοι να γίνει μέρα αυτός ο εμπρησμός, προκειμένου να μην επεκταθεί ίσως η φωτιά".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top