Πέφτει σήμερα η θερμοκρασία και έρχονται βροχές!

Τι καιρό θα κάνει ανά περιοχή

Πέφτει σήμερα η θερμοκρασία και έρχονται βροχές!

Με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές από το βράδυ θα είναι σήμερα ο καιρός!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τοπικές νεφώσεις θα έχουμε κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά και από το βράδυ στο κεντρικό και βόρειο Ιόνιο.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι άστατος στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά και το Ιόνιο, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχει ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από τα δυτικά.

Αναλυτικά, σήμερα, ανά περιοχή:

Αττική: γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία στους 25 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Από το βράδυ οι νεφώσεις στο Ιόνιο θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις από το απόγευμα. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top