Δραματική έκκληση από την αδερφή του Μπεν: Βοηθήστε με να τον βρω, θέλω να τον γνωρίσω

Το μήνυμα της οικογένειας προς τον ελληνικό λαό

Δραματική έκκληση από την αδερφή του Μπεν: Βοηθήστε με να τον βρω, θέλω να τον γνωρίσω
Έχουν περάσει 24 χρόνια πόνου από τότε που το ρολόι σταμάτησε για την οικογένεια Νίνταμ.

Ήταν 24 Ιουλίου του 1991 όταν ο μικρός Μπεν σε ηλικία μόλις 24 μηνών εξφανίστηκε από την Κω.

Έκτοτε η οικογένειά του ζει ένα δράμα, και κοιμάται και ξυπνά με την ελπίδα πως κάποτε θα αντικρίσει και πάλι τον μικρό Μπεν που τώρα θα είναι 26 ετών.

Η οικογένειά του ξαναβρίσκεται στην Ελλάδα για ένα νέο γύρο ερευνών. Δυο βρετανοί αστυνο��ικοί επιθεωρητές σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές ξαναχτενίζουν όλα τα στοιχεία και αναζητούν νέα.

«Έχουμε ζήσει την ζωή μας, σαν τρενάκι του τρόμου πάνω-κάτω, πάνω-κάτω εδώ και 24 χρόνια. Κάθε ημέρα είναι μαρτύριο για την οικογένεια μας, χωρίς τον Μπεν. Αλλά ακόμα έχουμε την ελπίδα ότι θα τον βρούμε. Πάντα θα έχουμε αυτή την ελπίδα. Κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα υπάρχει ένας λόγος και ο λόγος αυτός είναι η ελπίδα ότι θα τον βρω μέχρι το τέλος της επίσκεψης μου. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε καταφέρει, αλλά έχουμε αποκτήσει πληροφορίες, από κάθε φορά που έχω έρθει εδώ. Οπότε, αν και μου ραγίζει η καρδιά κάθε φορά που έρχομαι, ας είναι, αφού στο τέλος η καρδιά μου θα γιάνει» δηλώνει η μητέρα του Μπεν, Κέρι.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ τον αδελφό μου. Έχω ζήσει με αυτό 21 χρόνια τώρα και η μητέρα μου έχει ζήσει με αυτό 24 χρόνια. Πρέπει να μπει τέλος σε αυτόν τον πόνο τώρα. Έχει κρατήσει πάρα πολύ. Έχουμε όλοι υποφέρει για τόσον καιρό, το μόνο που θέλουμε είναι να λήξει. Και σας ικετεύω όλους, σας παρακαλώ αφήστε με να συναντήσω τον αδελφό μου για πρώτη φορά» δηλώνει με δάκρυα στα μάτια η αδερφή του Μπεν, Λεϊάννα, η οποία κάνει έκκληση στους πάντες να την βοηθήσουν για να γνωρίσει επιτέλους τον αδερφό της.

Έκκληση προς πάντες να βοηθήσουν για να βρεθεί ο Μπεν κάνει και η γιαγιά του, Κριστίν, η οποία δηλώνει ότι δεν έχει ξεπεράσει την ενοχή της γιατί ήταν αυτή που πρόσεχε τον Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε…

Δείτε το βίντεο του STAR…
​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top