Δεν θα πιστεύετε πως την πάτησε ένας ξενοδόχος στην Κρήτη από απατεώνα!

Του απέσπασε με πονηριά 5.500 ευρώ και στο τέλος του είπε «σ΄ευχαριστώ»

Δεν θα πιστεύετε πως την πάτησε ένας ξενοδόχος στην Κρήτη από απατεώνα!

​Απάτη για Όσκαρ και με περίσσειο θράσος σκαρφίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος απέσπασε 5.500 ευρώ από ξενοδόχο της Κρήτης για την αγορά ενός τροχόσπιτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ξενοδόχος βρήκε σε αγγελία ότι πωλείται τροχόσπιτο και επικοινώνησε με τον πωλητή, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι το όχημα βρίσκεται στην Τήνο και το πουλά για 5.500 ευρώ.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ο 44χρονος ξενοδόχος περιέγραψε τι συνέβη:

«Όταν τηλεφώνησα, μου απάντησε ένας κύριος που από τη φωνή φαινόταν πολύ σοβαρός. Ακουγόταν ως ένας κύριος ηλικίας 60 ετών και άνω, ο οποίος αφού μου υπέδειξε πως να δω κι άλλες φωτογραφίες, μου πρότεινε να πάω στην Τήνο να δω το όχημα από κοντά. Η σοβαρότητα που τον διέκρινε στο τηλέφωνο και το γεγονός ότι μου είπε ότι μπορώ να πάω στο νησί του να δω από κοντά το τι πρόκειται να αγοράσω, με έκαναν να πιστέψω ότι δεν είναι απατεώνας. Η Τήνος σκέφτηκα ότι είναι ένα μικρό νησί και θα μπορούσα να τον εντοπίσω, εάν πήγαινε κάτι στραβά».

Έτσι αποφάσισε να καταθέσει σε λογαριασμό στο όνομα Ελένη Λ. 4.000 ευρώ, για την οποία ο απατεώνας που συστήθηκε με το όνομα Βασίλης Ντ. είπε ότι ήταν η σύζυγός του. Την επόμενη μέρα, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον συνομιλητή του, ο ξενοδόχος του έβαλε άλλα 1.500 ευρώ και με το που έκανε την κατάθεση τηλεφώνησε για να του το πει:

«Μου είπε ότι το αμάξι ήταν ήδη στο καράβι. Έδωσε το όνομα ενός καραβιού που δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Του ξανατηλεφώνησα και μου είπε το όνομα πλοίου που κάνει το δρομολόγιο για Κρήτη. Όμως το καράβι δεν είχε φτάσει ακόμα στην Τήνο για να φορτώσει, ενώ ο απατεώνας έλεγε ότι το έχει ήδη βάλει μέσα στο γκαράζ του πλοίου. Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε εκείνος και μου είπε «φιλαράκι 1000 συγνώμη, δεν υπάρχει αυτοκινούμενο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το καλό που μου έκανες και εύχομαι ο Θεός να σε βοηθήσει και να βρεις μπροστά σου τα καλά που κάνεις».

Όταν ο επιχειρηματίας από το Ηράκλειο του είπε πως θα πάει στον εισαγγελέα, εκείνος του απάντησε:

«Πας δεν πας είναι πολύ καλοστημένη η κομπίνα και δεν πρόκειται να μας βρεις με τίποτα»!



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top