ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Αδυνάτισμα και καλλωπισμός με… παγίδες (βίντεο)

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αυξάνονται οι καταγγελίες για τα ινστιτούτα αδυνατίσματος και τα γυμναστήρια

​Οι παραλίες γεμίζουν σιγά - σιγά και όλο και περισσότεροι επισκέπτονται ινστιτούτα αισθητικής και κέντρα αδυνατίσματος.

Ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή αυξάνονται οι καταγγελίες για τα ινστιτούτα αδυνατίσματος και τα γυμναστήρια... Ας αρχίσουμε από τα διάφορα κουπόνια, τα οποία προσφέρονται… Οι γυναίκες πάνε για μια δωρεάν επίσκεψη, ωστόσο, προκύπτει ότι ίσως χρειάζονται και κάποια άλλη υπηρεσία!

Άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στο κομμάτι της αισθητικής εκτός από την παγίδα των κουπονιών μιλούν και τις παγίδες των συμβολαίων... Σε κάτι που αναφέρεται και το κέντρο προστασίας των καταναλωτών με ανακοίνωση του, τονίζοντας πως ο καταναλωτής μπορεί να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 30 ημερών με την αποστολή γραπτής δήλωσης προς την επιχείρηση...

Ο καλλωπισμός φέρνει χαμόγελα... μόνο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή αυτά τα χαμόγελα να μην κοπούν όταν αδειάσει η τσέπη χωρίς κάποιος να το καταλάβει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top