Το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

Πρώτη ανάρτηση 09:19

Το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

​Στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» μεταφέρθηκαν τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας με αυτοκίνητο της αποστολικής διακονίας της Ελλάδος, γύρω στις 10 το πρωί της Παρασκευής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας.

Το ιερό λείψανο ήταν να παραμείνει στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου για περίπου δύο ώρες , αλλά λόγω του πλήθους του κόσμου που έχει συγκεντρωθεί για να προσκυνήσει, η παραμονή στο νοσοκομείο θα παραταθεί.

Από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές κόσμου, ο οποίος περίμενε στη σειρά για το προσκύνημα. Η εξωτερική πόρτα του νοσοκομείου έκλεισε, προκειμένου να τηρηθεί μια τάξη. Παράλληλα, η τροχαία άφησε σημειώματα πάνω σε αυτοκίνητα και μηχανές που ήταν σταθμευμένα μπροστά από το νοσοκομείο, ώστε να τα μετακινήσουν.

Βέβαια, όταν η ασφάλεια του νοσοκομείου και η αστυνομία άνοιξε την πόρτα, επικράτησε το αδιαχώρητο. Οι συγκεντρωμένοι έκαναν έφοδο στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να φτάσουν πρώτοι στο παρεκκλήσι.

Να σημειώσουμε ότι τα ιερά λείψανα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας", προκειμένου οι ασθενείς που δίνουν τη δική τους μάχη, και οι συγγενείς αυτών, να μπορέσουν να προσκυνήσουν. Ωστόσο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε, καθώς μεταξύ άλλων, το νοσοκομείο βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του μετρό στους Αμπελόκηπους, και έτσι περισσότερος κόσμος είχε πρόσβαση.

Το ιερό λείψανο αναμένεται να επιστρέψει στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τις 24 Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top