Ένοπλοι ληστές «ρημάζουν» τα φαρμακεία: Παίρνουν κολλαγόνα, κρέμες αδυνατίσματος και λεφτά

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Ένοπλοι ληστές «ρημάζουν» τα φαρμακεία: Παίρνουν κολλαγόνα, κρέμες αδυνατίσματος και λεφτά

​Ανυπεράσπιστοι μπροστά στα όπλα αισθάνονται οι φαρμακοποιοί οι οποίοι πέφτουν θύματα των ληστών ακόμη και σε ώρες αιχμής. Ο νεαρός άντρας που βλέπετε εμφανίστηκε ως πελάτης στο φαρμακείο της κυρίας Ιωάννας Αθανασάκη στα Μελίσσια.

Σε όλη την διάρκεια της συνομιλίας του με την υπάλληλο του φαρμακείου στο αριστερό του χέρι μόνο φορά ένα γάντι για να πιάνει τα φάρμακα και τα καλλυντικά που ζητά να αγοράσει, ώστε να μην αφήνει αποτυπώματα. Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που βγάζει το όπλο από την τσέπη του και ζητά από την κοπέλα να του παραδώσει όλα τα χρήματα, τα οποία έχει στο ταμείο!

Πάντως, όσο και να σας φαίνεται απίστευτο τον τελευταίο καιρό οι κλέφτες στα φαρμακεία έχουν ως στόχο το κολλαγόνο. Στην Κυψέλη ο φαρμακοποιός Παντελής Νακάσης είδε τα κολλαγόνα που είχε στα ράφια του να εξαφανίζονται με ταχυδακτυλουργικό τρόπο.Και δεν ήταν ο μόνος. Κολλαγόνα και κρέμες αδυνατίσματος μπήκαν στο στόχαστρο επιτήδειας που είχε ρημάξει τα φαρμακεία στην Βούλα και Γλυφάδα.

Για την ιστορία ο ληστής με το πιστόλι που είχε εισβάλλει στο φαρμακείο στα Μελίσσια συνελήφθη όχι γιατί τον έδειξε �� κάμερα ασφαλείας αλλά γιατί σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγε με το δικό του αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top