Με εξτένσιον, μανικιούρ και αγορές 8.000 ευρώ, «έπνιγε» τον πόνο της η μητέρα για την Άννυ!

Μέσα σε 10 μέρες έκαναν ψώνια επώνυμων ρούχων και προϊόντων

Με εξτένσιον, μανικιούρ και αγορές 8.000 ευρώ, «έπνιγε» τον πόνο της η μητέρα για την Άννυ!
​Όσο η 4χρονη κόρη τους Άννυ ήταν εξαφανισμένη κι έκαναν έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει για τον εντοπισμό της, η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού φέρεται ότι έπνιγε τον πόνο της σε καλλωπισμούς και ψώνια και να χαλούσε μεγάλα ποσά μαζί με τον 27χρονο βιολογικό πατέρα της μικρής.
Μέσα σε 10 μέρες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα και ο Σάββας, ξόδεψαν 8.000€ από τα 12.000€ που φέρεται να είχε δώσει στην 25χρονη ο 50χρονος Γερμανός «χορηγός» της.
Εξτένσιον στα μαλλιά, αξίας 800 ευρώ, αγορά κινητού τηλεφώνου νέας τεχνολογίας, αξίας περίπου 500 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο… Louis Vuitton, αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban και παπουτσιών είναι μόνο μερικές από τις κινήσεις της 25χρονης Βουλγάρας από την ημέρα που επέστρεψε από τη Βουλγαρία, όταν και δήλωσε την εξαφάνιση της Άννυ, μέχρι και την ημέρα που ξεκίνησαν οι προσαγωγές της.
Οι αστυνομικοί ερευνούσαν από πού προήλθαν τα χρήματα και την "σπατάλη" τους, για να διαπιστώσουν σε πρώτο στάδιο αν πρόκειται για λεφτά που προήλθαν από την «πώληση» της Άννυ και σε δεύτερο στάδιο αν δαπανήθηκαν στην αγορά προϊόντων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.
Αρκετά από τα λεφτά αυτά φαίνεται πως χρησιμοποίησε ο 27χρονος δολοφόνος για να αγοράσει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, ενώ το ζευγάρι βρέθηκε και σε μπαρ της περιοχής για να... ξεχαστεί! Μεγάλο ποσό δαπανήθηκε επίσης για το ταξίδι εξπρές στη Βουλγαρία.
Ο ρόλος του Γερμανού «φίλου» της
Ο 50χρονος Γερμανός φίλος της 25χρονης Μπορίσοβα, για τον οποίο είχε ταξιδέψει στη Γερμανία, όταν εξαφανίστηκε η Άννυ, φέρεται να διατηρεί κοσμηματοπωλείο σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου. Ο ανακριτής έχει υποβάλλει αίτημα δικαστικής συνδρομής, προκειμένου να αναζητηθεί ο συγκεκριμένος άνδρας και να του ληφθεί κατάθεση. Βασική αναζήτηση των δικαστικών και ανακριτικών αρχών είναι τα ακριβή κίνητρα που έχουν οδηγήσει τον Γερμανό φίλο να «χρηματοδοτεί» την Μπορίσοβα, καθώς ερωτικές υπηρεσίες, θα μπορούσε να βρει οικον��μικότερα στη χώρα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα δικαστήρια σήμερα οι γονείς της άτυχης Άννυ-Ενδεχόμενο κίνητρο και η πώληση των οργάνων της
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top