Στα δικαστήρια σήμερα οι γονείς της άτυχης Άννυ-Ενδεχόμενο κίνητρο και η πώληση των οργάνων της

Από τις φυλακές της Κέρκυρας στο Μεταγωγών ο 27χρονος Χάνιμπαλ

Στα δικαστήρια σήμερα οι γονείς της άτυχης Άννυ-Ενδεχόμενο κίνητρο και η πώληση των οργάνων της

​Στην Αθήνα επέστρεψε χθες, ο 27χρονος Βούλγαρος παιδοκτόνος από τις φυλακές της Κέρκυρας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία της ΕΚΑΜ, προκειμένου να δικαστεί σήμερα, μαζί με τη μητέρα της Άννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, για υπόθεση ναρκωτικών από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές. Ο Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ μεταφέρθηκε στο τμήμα Μεταγωγών.

Η ανάκριση για τα αίτια του φρικτού θανάτου του 4χρονου κοριτσιού προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αποκαλύψεις αναμένονται ίσως και εντός της εβδομάδας.

Τα αίτια που οδήγησαν τον πατέρα Χάνιμπαλ να τεμαχίσει το πτώμα του παιδιού του είναι ασαφή, γι’ αυτό μπορεί να εμφανιστεί εκ νέου στην ανακρίτρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται και αρχικό κίνητρο του 27χρονου δράστη ή και άλλων προσώπων να ήταν η πώληση των οργάνων της 4χρονης Άννυ!

Ο δικηγόρος του 27χρονου Βούλγαρου πάντως, κ. Παναγιώτης Χρυσικάκης, επισημαίνει ότι υπάρχουν κρίσιμα στοιχεία, τα οποία ενδέχεται να φέρουν ανατροπές. «Εκείνη που παραμένει αμετάβλητη, είναι η άρνηση του εντολέα μου ότι δολοφόνησε το παιδί» επισημαίνει.

Χθες, κατέθεσε στην Ευελπίδων και η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου ενώ αναμένεται «παρέλαση» μαρτύρων τις επόμενες μέρες, στο γραφείο της 10ης τακτικής ανακρίτριας, μεταξύ αυτών η τραβεστί που επί δύο χρόνια είχε σχέση με τον Σάββα, ο 50χρονος ευκατάστατος Γερμανός τον οποίο είχε επισκεφθεί η Μπορίσοβα αφήνοντας το κοριτσάκι στα χέρια του πατέρα του, αλλά και μια εκδιδόμενη φίλη της, η οποία είχε ταξιδέψει μαζί της στη Γερμανία. Κρισιμότερη όλων, όμως θεωρείται η κατάθεση του φίλου του 27χρονου πατέρα, Νικολάι, ο οποίος ήταν αυτός που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε χθες, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ο 70χρονος φίλος του 27χρονου, ο οποίος κατηγορείτο για ψευδορκία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top