Άστατος ο καιρός μέχρι την Τετάρτη: Το καλοκαίρι επιστρέφει από την Πέμπτη

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού

Άστατος ο καιρός μέχρι την Τετάρτη: Το καλοκαίρι επιστρέφει από την Πέμπτη

​Βλέποντας κανείς αυτά τα πλάνα με τη Θεσσαλονίκη να... πνίγεται στο νερό και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να θυμίζουν ορμητικά ποτάμια αναρωτιέται αν, στ' αλήθεια έχουμε Μάϊο.

Οι εικόνες, από διάφορα μέρη της ηπειρωτικής χώρας με το χαλάζι σε μέγεθος... καρυδιού , που τις τελευταίες μέρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, μοιάζουν βγαλμένες από χειμωνιάτικο σκηνικό, το οποίο μάλιστα ... επιμένει, αφού αυτές οι ισχυρές τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο.

Βροχές και καταιγίδες περιμένουμε να πέσουν νοτιότερα από την Αθήνα και κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Παράλληλα θα έχουμε ενισχυμένους βοριάδες 7 και 8 μποφόρ, που θα κρατήσουν τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στις αρχές του μήνα βγάλαμε τα μαγιό από τα συρτάρια, μετά τα... ξαναφυλάξαμε και άντε πάλι απ' την αρχή, αφού από την Τετάρτη οι βροχές σταματούν, οι βοριάδες εξασθενούν και άρα το... καλοκαίρι επανέρχεται!

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός θα είναι καλός με νότιους ανέμους, που παρότι δεν θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι, θ' ανεβάζουν αρκετά τη θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς, φτάνοντας κατά τόπους στα ηπειρωτικά και τους 35.

Άντε και καλές μας βουτιές...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top