Εισαγγελέας δια��θοράς για δυο ακόμη χρόνια η Ελ.Ράικου

Με απόφαση του Ανωτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Εισαγγελέας διαφθοράς για δυο ακόμη χρόνια η Ελ.Ράικου

​Παραμένει στην ιδιαίτερα νευραλγική θέση της εισαγγελέα Διαφθοράς για ακόμα δυο χρόνια , η Ελένη Ράικου με απόφαση του Ανωτατου Δικαστικού Συμβουλίου.

Η παραμονή της κυρίας Ράικου στη θέση αυτή κρίνεται ως σημαντική, αφού εκκρεμούν στην Εισαγγελία Διαφθοράς κρίσιμες δικογραφίες που αφορούν τη διακίνηση μιζών εκατομμυρίων ευρώ τόσο για τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών, όσο και για άλλες υποθέσεις που αφορούν τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Τοποθετήθηκε επίσης στην αντίστοιχη θέση στην Θεσσαλονίκη ο εισαγγελέας Αχιλλέας Ζήσης.

Παράλληλα, με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ προήχθησαν σε αρεοπαγίτες 13 πρόεδροι Εφετών, σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μια Εισαγγελέας Εφετών, ενώ έγιναν και άλλες προαγωγές εισαγγελικών λειτουργών.

Ειδικότερα, σε αρεοπαγίτες προάγονται οι εξής 13 πρόεδροι Εφετών: Μαρίας Νικολακέα, Αβροκόμη Θούα, Νικήτας Χριστόπουλος, Πέτρος Σαλίχος, Ιωάννης Φιοράκης, Ιωάννης Μπαλιτσάρης, Γεώργιος Παπαηλιάδης, Γεώργιος Μιχολιάς, Αλεξάνδρα Κακκαβά, Αγγελική Τζαβάρα, Κωστούλα Φλουρή-Χαλεβίδου, Παρασκευή Καλαιτζή και Νικόλαος Τσάκος.

Ακόμη, σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προάγεται η Εισαγγελέας Εφετών Άννα Ζαιρη και σε Εισαγγελείς Εφετών προάγονται οι αντεισαγγελείς Εφετών Αργυρός Δημόπουλος και Λάμπρος Σοφουλάκης.

Τέλος, σε αντεισαγγελείς Εφετών προάγονται οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών: Δημήτριος Παικόπουλος, Ιωάννα Κατσή και Χαράλαμπος Τζώνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top