ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ στη Μύκονο: χρησιμοποιούν εργάτη καθαριότητας νεκροταφείου ως διασώστη του ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ στη Μύκονο: χρησιμοποιούν εργάτη καθαριότητας νεκροταφείου ως διασώστη του ΕΚΑΒ

​Όπως όλα δείχνουν θετικά θα είναι τα στοιχεία για τον τουρισμό στη χώρα μας το καλοκαίρι. Η Μύκονος και φέτος θα κρατήσει τα σκήπτρα των αφίξεων. Όμως στο νησί με τους χιλιάδες επισκέπτες, υπάρχει ασθενοφόρο μόνο… 15 ημέρες το μήνα. Μάλιστα όπως θα δείτε στο βίντεο εργάτης καθαριότητας του νεκροταφείου έκανε τον διασώστη!

Απίστευτο και όμως αληθινό: τα τελευταία οκτώ χρόνια ένας υπάλληλος καθαριότητας του δημοτικού νεκροταφείου της Μυκόνου εκτελούσε χρέη οδηγού αλλά και διασώστη στο μοναδικό ασθενοφόρο που διαθέτει το νησί, προκειμένου να καλύπτει τα κενά.

«Οι διασώστες καμιά φορά ξεπερνούν και τους γιατρούς. Όσοι ανεβαίνουν σε ασθενοφόρα πρέπει να έχουν γνώσεις γιατί είναι αυτοί που σώζουν ζωές. Για αυτό το λόγο θα επανέλθω στην απόφαση μετακίνησης του εργάτη καθαριότητας του νεκροταφείου από το ΕΚΑΒ πίσω στην δουλειά του» δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού.

Η επιστροφή του εργάτη καθαριότητας στο νεκροταφείο, έχει σαν αποτέλεσμα το να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα κενά.

Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε να ζητηθεί προσωπικό του ΕΚΑΒ για την στελέχωση του ασθενοφόρου για το καλοκαίρι. Αν δεν καλυφθεί, μάλλον θα συνεχίσει να κάνει τον διασώστη ο εργάτης του νεκροταφείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top