Συνελήφθη ένας απ'τους "ληστές με τα μαύρα" μετά από 15 χρόνια!

Kρατείται στην ΓΑΔΑ και την Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών

Συνελήφθη ένας από τους «ληστές με τα μαύρα» το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής για καταδικαστική απόφαση 5 ετών κάθειρξης, η οποία είχε εκδοθεί σε βάρος του για ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει πριν από 15 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό, σύμφωνα με την απόφαση ο γνωστός αντιεξουσιαστής είχε διαπράξει ληστεία μαζί με άγνωστο συνεργό του, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα στις 30/6/2000. Γι' αυτήν την υπόθεση συνελήφθη και καταδικάστηκε το 2001 σε φυλάκιση πέντε ετών, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα, γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την ληστεία. Το εντυπωσιακό είναι ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή 15 χρόνια μετά!

Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του, θεωρούνται από την αστυνομία μέλη των «ληστών με τα μαύρα», ενώ σύμφωνα με τις Αρχές συμμετείχε στην αιματηρή απόπειρα ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

Τον Οκτώβριο του 2009, αυτός, ο αδερφός του και ακόμη ένα άτομο, είχαν επικηρυχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. με το ποσό ��ων 600.000 ευρώ για επτά ληστείες που διέπραξαν με συνολική λεία, που υπερβαίνει τα 700.000 ευρώ.

Ο 39χρονος κρατείται στην ΓΑΔΑ και την Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης. Ο αδερφός του παραμένει καταζητούμενος.