Ήλιος με σύννεφα για το Σάββατο: ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού!

Σε μερικές περιοχές θα βρέξει-Πρώτη δημοσίευση: 08/05/2015 23:49

Ήλιος με σύννεφα για το Σάββατο: ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού!
​Ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Σάββατο!
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Στην Αττική
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top