Πάτρα: Συγκινούν οι ζωγραφιές των μαθητών της δασκάλας που «έσβησε»

Δείτε πως την αποχαιρέτησαν

​Συγκινούν οι ζωγραφιές που έκαναν μαθητές του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών για τη δασκάλά τους Μαρία Νιώτη η οποία «έσβησε».

20150508_604776.jpg
"Φτωχότερος από σήμερα ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Έφυγε από κοντά μας η εκλεκτή συνάδελφος Νιώτη Μαρία. Καλό ταξίδι, Μαρία" είναι το μήνυμα του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου, προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

"Συνοδοιπόροι, φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, βιώνοντας από κοντά τους αγώνες που έφερες σε πέρας με τόση επιμονή και δύναμη, κρατάμε τη στάση σου πολύτιμο εφόδιο και οδηγό και ταπεινά σε αποχαιρετούμε. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μαρία" είναι ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων της.

Επίσης, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

"Στην Πάτρα και στο Γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, και ώρα 10.00, συνήλθαν εκτάκτως σε συνεδρίαση τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων λόγω θανάτου της εκλεκτής συναδέλφου Νιώτη Μαρίας.Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει ο μ ό φ ω ν α: Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της καθώς και χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό. Να συμμετάσχει στην εξόδιο ακολουθία. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων

Η Διευθύντρια Κατσιάδα Κωνσταντίνα"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top