Η βία φέρνει βία: Τι είπε ο άνδρας που δέχτηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές έξω από τις φυλακές

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η βία φέρνει βία: Τι είπε ο άνδρας που δέχτηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές έξω από τις φυλακές

Μετά τα επεισόδια στην έναρξη της δίκης για την Χρυσή Αυγή, όπου χρυσαυγίτες έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν μάρτυρες για να μην καταθέσουν, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.

Ομάδες αντιεξουσιαστών σήμερα οργανώθηκαν μέσα από τα social media και είχαν διασκορπιστεί γύρω από τις φυλακές Κορυδαλλού για να επιτεθούν σε χρυσαυγίτες για λόγους αντεκδίκησης.

Πράγματι την έκρυθμη κατάσταση φαίνεται να πλήρωσε ένας φωτογράφος ο Θανάσης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι αναρχικοί με κουκούλες και κράνη τον χτύπησαν ανελέητα επειδή έτυχε να φοράει μαύρη μπλούζα και τον πέρασαν για υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής παρότι εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«''Εγώ πάω για προπόνηση ρε παιδιά'' τους είπα και μετά μου λένε: ''Είσαι της Χρυσής Αυγής!'' τραβάνε ένα πτυσσόμενο και άρχισαν να με βαράνε! Μου ρίχνανε κλωτσιές και μπουνιές. Εγώ φώναζα ''βοήθεια βοήθεια'' και μετά ήρθαν οι ματατζήδες».

Ακολούθησαν επεισόδια με τους αστυνομικούς να ρίχνουν κρότους λάμψης για να σταματήσει ο καυγάς, ενώ ο Θανάσης μεταφέ��θηκε με ασθενοφόρο στοΤζάνειο. Οι αντιεξουσιαστές απάντησαν με πετροπόλεμο και βάζοντας φωτιά σε κάδο απορριμμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top