Η νέα μόδα θέλει τους άνδρες... με κοιλιά!

Θραύση στο διαδίκτυο ο λογαριασμός «College Dad Bods»

Η νέα μόδα θέλει τους άνδρες...  με κοιλιά!

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο ο λογαριασμός «College Dad Bods», που παρουσιάζει άνδρες με φυσιολογικά σώματα και όχι υπερβολικά γυμνασμένα, να ποζάρουν με αυτοπεποίθηση στο φακό...δείχνοντας την κοιλιά τους.

Την ίδια ώρα, οι επαγγελματίες στο χώρο της γυμναστικής να τονίζουν πως η υπερβολή μόνο κακό μπορεί να κάνει.

«Έχουμε μια λογική και εμείς σαν γυμναστές του χώρου, να μην τους πιέσουμε να φτάσουν κάπου, που δεν μπορεί το σώμα τους να καταφέρει. Ο κάθε ασκούμενος έχει ένα όριο και καλό είναι να μην το ξεπερνά… άρα θα λέγαμε και η κοιλίτσα επιτρέπεται» δηλώνει στο STAR o γυμναστής Πάνος Μπαλατσινός.

Κανονικά σώματα παίρνουν τη θέση του six pack στο instagram και ακόμη και οι γυναίκες δείχνουν πως η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι τόσο σημαντική αφού τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες είναι θετικά! Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι από νεαρά άτομα που βρίσκονται είτε στην παραλία είτε σε πάρτι και συνήθως είναι χωρίς τις μπλούζες τους.

Ακόμη και οι ειδικοί τονίζουν πως η λογική τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει! «Η αυτοπεποίθηση (σ.σ είναι σημαντική), να νιώθουμε καλά με το σώμα μας αλλά και με τον χαρακτήρα μας μπορούμε να “νικήσουμε” δύο- τρία μειονεκτήματα, σωματικά» προσθέτει ο γυμναστής.
Η νέα μόδα επιβάλλει κανονικά κορμιά, με το διαδίκτυο να αγαπά τους καθημερινούς άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση ακόμη και με λίγα κιλά παραπάνω!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top