Στενός φίλος του πατέρα της Άννυ: «Είχαμε σχέση και μέναμε μαζί. Ήταν βίαιος και μαζί μου»

«Ήταν νευρικός»

Στενός φίλος του πατέρα της Άννυ: «Είχαμε σχέση και μέναμε μαζί. Ήταν βίαιος και μαζί μου»

​Αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία» του Star, μίλησε ένα εκδιδόμενο πρόσωπο, το οποίο διατηρούσε σχέση με τον πατέρα της Άννυ.

«Τον γνώρισα το 2007 όταν ήλθα στην Ελλάδα. Ήμασταν μαζί, μέναμε μαζί, μέχρι το 2009! Τότε ήρθε στην Αθήνα για να δουλέψει εδώ η μητέρα της Άννυ. Όσο ήμασταν ��αζί δεν τη ξέραμε αυτή, δεν υπήρχε το όνομα της».

Ο ίδιος μιλάει και για τον εθισμό του φερόμενου ως παιδοκτόνου στις ναρκωτικές ουσίες, τονίζοντας πως όσο ήταν μαζί του δεν ήταν «μπλεγμένος».

«Πριν εκείνος ξεκινήσει τα ναρκωτικά εγώ του έλεγα να μιλάει όμορφα, να ηρεμήσει! Το 2007 που ήταν μαζί μου δεν ήταν έτσι, δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Πήγε στην Γερμανία, μετά εξαφανίστηκε… Τρία χρόνια μαζί με αυτήν! Την γνώρισε σε ένα στούντιο, κάποιος την είχε φέρει από τη Βουλγαρία στην Ομόνοια».

Αναφέρθηκε και στη βίαιη συμπεριφορά του 27χρονου, υποστηρίζοντας πως και η ίδια αλλά και η μητέρα της Άννυ ήταν θύματα ξυλοδαρμού από εκείνον!

«Μια χαρά παιδί ήταν, με μυαλό, μόνο λίγα νεύρα είχε. Αυτό είναι το πρόβλημα του σαν άνθρωπος, νευριάζει πολύ εύκολα. Κι εμένα με χτυπούσε όταν ήμασταν μαζί και την μητέρα της Άννυ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top