Μητέρα της Άννυ: «Δεν χτυπούσε την 4χρονη ο πα-ΤΕΡΑΣ της. Ήταν πολύ ψύχραιμος μετά το φόνο»

«Δεν μπορούσα καν να φανταστώ την απάνθρωπη συμπεροφορά του»

Μητέρα της Άννυ: «Δεν χτυπούσε την 4χρονη ο πα-ΤΕΡΑΣ της. Ήταν πολύ ψύχραιμος μετά το φόνο»

​Στον ανακριτή οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η μητέρα της Άννυ για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τη βαραίνουν- της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας.

2289689.jpg
«Ο Σάββας δεν είχε ποτέ χτυπήσει την Άννυ», υποστηρίζει μεταξύ άλλων στο απολογητικό της υπόμνημα η 25χρονη, στην προσπάθεια της να εξηγήσει ότι δεν μπορούσε καν να φανταστεί την απάνθρωπη συμπεριφορά του παιδοκτόνου- συντρόφου του!


Η ίδια περιγράφει πως πήρε την άτυχη Άννυ από την Βουλγαρία, όπου την μεγάλωναν οι γονείς της και την έφερε στην Ελλάδα, με σκοπό να την πάρει μαζί της στη Γερμανία που ήθελε να μετακομίσει.

«Το παιδί ήρθε στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου με την συμφωνία πως θα μείνει με την μητέρα του πατέρα της, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν» λέει.

Η ίδια κατέθεσε επίσης πως όσο έλειπε μιλούσε με τη μικρούλα στο τηλέφωνο, ωστόσο μετά τη δολοφονία της, όποτε ζητούσε να της μιλήσει ο Σάββας την ενημέρωνε πως είναι καλά και μένει με την μητέρα του.

«Δεν είχα λόγο να υποψιαστώ κάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά και επισημαίνει πως στις 13 ή 14 Απριλίου, λίγο πριν γυρίσει στην Ελλάδα, μίλησε με τον παιδοκτόνο, ο οποίος ακουγόταν αναστατωμένος και της είπε πως κάτι κακό του είχε συμβεί, ζητώντας της να γυρίσει πίσω. «Δεν του έδωσα σημασία γιατί έλεγε ασυναρτησίες και τις απέδωσα στα ναρκωτικά».


Όσον αφορά στο τι συνέβη αφού επέστρεψε στην Ελλάδα και διαπίστωσε ότι το παιδί της έχει εξαφανιστεί, η 25χρονη λέει ότι η δικαιολογία του Σάββα ήταν πως το παιδί το έσκασε από το σπίτι και πως πριν πούμε τίποτα σε κανέναν έπρεπε να πάμε εμείς οι ίδιοι στη Βουλγαρία να το πούμε στους γονείς μου.

2289688.jpg
Το ταξίδι στη Βουλγαρία πραγματοποιήθηκε, όμως εκείνη δεν είδε ποτέ τους γονείς της, καθώς, όπως αναφέρει στο υπόμνημα, έμεινε στο ξενοδοχείο και ανέλαβε τα πάντα ο 27χρονος.

«Όπως κατάλαβα στην συνέχεια, το ταξίδι στη Βουλγαρία έγινε για να εξασφαλιστεί η σιωπή του Ν…», προσθέτει (πρόκειται για τον άντρα που οδήγησε στη λύση του μυστηρίου και στον οποίο ο Σάββας είχε εκμυστηρευτεί το έγκλημά του).

«Όταν γυρίσαμε στην Αθήνα, μου είπε να επινοήσω την ιστορία με την Σίλβια για να μην στραφούν οι αρχέ�� σε αυτόν που είχε «μπλεξίματα», συνεχίζει ώστε να εξηγήσει τις συνεχείς αντιφάσεις στις καταθέσεις των δυο τους σε όλη την διάρκεια της υπόθεσης.

Ακόμα και η ίδια όμως, δηλώνει πως η ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπιζε ο παιδοκτόνος τις έρευνες της αστυνομίας και στο πρόσωπό του αλλά και στο διαμέρισμά του, όπου είχε διαπράξει το ειδεχθέστατο έγκλημά του, της έκανε εντύπωση.

2289683.jpg
Την ίδια ψυχραιμία, λέει, επεδείκνυε και κάθε φορά που κάποιος, ακόμα και εκείνη, τον κατηγορούσε πως πούλησε το παιδί, κι έτσι δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως είχε κάνει κάτι κακό στην κόρη του.

Σε κάθε περίπτωση, η μητέρα της Άννυ δηλώνει πως ο πατέρας του παιδιού της δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές χτυπώντας την και πως το περισσότερο που είχε κάνει ήταν να την «μαλώσει».

Να σημειωθεί ότι κατάθεση έδωσαν οι γονείς και ο αδελφός της μάνας της Άννυ που ήρθαν από τη Βουλγαρία. Ο παππούς, η γιαγιά και ο θείος της Άννυ επανέλαβαν στις δικαστικές αρχές πόσο πολύ αγαπούσαν το παιδί καθώς ήταν εκείνοι που στην ουσία μεγάλωσαν την μικρούλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φίλος 27χρονου: Σκόπευε να σκοτώσει την μάνα της Άννυ αν δεν τον πίστευε ότι η 4χρονη χάθηκε

Ο πα-ΤΕΡΑΣ της Άννυ στο κελί του Δουρή:Το οικογενειακό δράμα του '93 που σόκαρε το πανελλήνιο

Ψυχρός και απόλυτα ήρεμος ο πατέρας της Άννυ-Πώς πέρασε την 1η νύχτα στις φυλακές

Η φρίκη αποκτά πρόσωπο: Η Άννυ έζησε την κόλαση πριν πεθάνει- Την «πετούσε» από τοίχο σε τοίχο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top