Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί η μητέρα της Άννυ

Ο πατέρας- παιδοκτόνος κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας

Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί η μητέρα της Άννυ

​Την Πέμπτη το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή η μητέρα της Άννυ, ώστε να απολογηθεί σχετικά με τις κατηγορίες που την βαραίνουν- της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας!

Η 25χρονη Διμιτρίνα Μπορίσοβα, την Τετάρτη, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Μία» για τον τραγικό θάνατο της 4χρονης κόρης της. Οργισμένη, εκτόξευσε απειλές για τον 27χρονο ��ατέρα του παιδιού, ο οποίος κατηγορείται ότι την σκότωσε, την τεμάχισε, την έβρασε με άλλα φαγητά και πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους της Αττικής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου, ο μ@λ@κ@ς, ο ηλίθιος. Τριάντα χρόνια φυλακή να τον χώσουν, εκεί να πεθάνει. Θα τον κόψω έτσι όπως έκοψε το παιδάκι μου, εκεί θα πάω στη φυλακή. Θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει… Θα τον κόβω σιγά σιγά. Θα του βγάλω τα νύχια πρώτα».

Την ίδια στιγμή, ο φερόμενος ως παιδοκτόνος, απολογήθηκε την Τρίτη και ομολόγησε τους φρικιαστικούς τρόπους με τους οποίους εξαφάνισε τη σορό της μικρής, ωστόσο αρνήθηκε ότι ήταν αυτός που την σκότωσε. Την Τετάρτη, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας και κρατείται σε συνθήκες απομόνωσης, για την ασφάλεια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΕΣ είναι οι τεχνικές… CSI που αποκάλυψαν τον δράστη-παιδοκτόνο της μικρής Άννυ!

ΔΕΙΤΕ: Τι έλεγε ο πατέρας και η μητέρα της Άννυ πριν την αποκάλυψη της δολοφονίας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top