ΔΕΙΤΕ: Τι έλεγε ο πατέρας και η μητέρα της Άννυ πριν την αποκάλυψη της δολοφονίας!

Ο 27χρονος ήταν προσεκτικός στις τηλεφωνικές του συνομιλίες

ΔΕΙΤΕ: Τι έλεγε ο πατέρας και η μητέρα της Άννυ πριν την αποκάλυψη της δολοφονίας!

​Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί αύριο η μητέρα της 4χρονης Άννυ. Τα αναπάντητα ερωτήματα εξακολουθούν να είναι πολλά. Τόσο για το ταξίδι του ζευγαριού στη Βουλγαρία, όσο και το ρόλο του ανθρώπου κλειδί, του Νίκι. Του φίλου του πατέρα που κατέθεσε όσα του είχε εκμυστηρευτεί ο κατηγορούμενος.

Το ταξίδι του ζευγαριού στη Βουλγαρία πριν δηλωθεί η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ στις αστυνομικές αρχές, είχε δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.

Όπως φαίνεται στόχος του 27χρονου πατέρα δεν ήταν να ενημερώσει τους γονείς της συντρόφου του για την εξαφάνιση του παιδιού.

Ήταν για να τους αποπροσανατολίσει, αλλά και από ότι εκτιμά ο δικηγόρος της μητέρας για να πείσει τον φίλο του, τον μοναδικό άνθρωπο στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τι είχε κάνει, να μην μιλήσει.

Ο Βούλγαρος φίλος του πατέρα που έμενε και αυτός στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα ήταν αυτός που οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η 25χρονη μητέρα της Άννυ φαίνεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ότι όσο περνούσαν οι ημέρες άρχιζε να υποψιάζεται τον σύντροφό της. Ότι έλεγε ψέματα σχετικά με τις ημερομηνίες και τις συνθήκες της εξαφάνισης της μικρής. Φοβόταν ότι ο 27χρονος είχε πουλήσει το παιδί. Χαρακτηριστική είναι τηλεφωνική συνομιλία του ζευγαριού.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ 4ΧΡΟΝΗΣ

Ο 27χρονος ήταν προσεκτικός στις τηλεφωνικές του συνομιλίες γιατί υποψιαζόταν ότι τον παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί.

Οι διάλογοι:

«Σάββας»: Αυτή τη στιγμή μας παρακολουθούν οι αστυνομικοί. Βρε, ποιος σου είπε να λες για τον Νίκι ότι κοιμόταν στο σπίτι;

Δημητρίνα Μπορίσοβα: Βρε εσ�� τι μου είπες; Βρε γ@μιέσαι τώρα; Εσύ στ' αλήθεια μου πούλησες το παιδί; Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί. Βρε, το πιστεύω. Βρε, τι μου είπες μετά; Έχασες το παιδί. Μαζί σου έκλαιγε. Γιατί μου λες ψέματα;

Σε άλλη συνομιλία ο Σάββας μιλώντας στη μητέρα της Άννυ: Στις 13 το χάσαμε ρε μαϊμού. Αφού μετά σου είπα να ηρεμήσεις. Σου είπα ότι το Πάσχα το χάσαμε.

Δημητρίνα Μπορίσοβα: Μαζεύω τα ρούχα μου και φεύγω. Κάνε ότι θες.

«Σάββας»: Δεν θα πας πουθενά.

Δημητρίνα Μπορίσοβα: Φεύγω και δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου. Εσύ στ' αλήθεια κάτι έκανες στο παιδί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top