Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του παιδοκτόνου Σάββα-Τα περιγράφει η μητέρα του

Τον χτυπούσε ο πατέρας του

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του παιδοκτόνου Σάββα-Τα περιγράφει η μητέρα του

​Στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε ο δράστης της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ και πατέρας της, αναφέρεται η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Μία».

Τον έφερε στον κόσμο στην Βουλγαρία και όλα στην αρχή έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Όταν όμως ο σύζυγός της μαμάς του Σάββα, επέστρεψε στο σπίτι από τη στρατιωτική του θητεία, όλα άλλαξαν. Τότε άρχισε το δράμα τους. «Ο σύζυγός μου χτυπούσε εμένα, τον Σάββα, την μάνα του και την αδερφή του. Ήταν βίαιος. Ήμασταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια.» σημείωσε.

Βία, κλάμα και πόνος ήταν οι πρώτες παραστάσεις στη ζωή του μικρού αγοριού Σάββα, όπως περιγράφει η μητέρα του, Οφηλία. Μία κατάσταση η οποία την οδήγησε, να τον πάρει στα 7 του χρόνια και να έρθει στην Ελλάδα για να τον μεγαλώσει μόνη της.

«Ήρθα στην Ελλάδα σε ηλικία 27 ετών για να γλιτώσω, μαζί με το παιδί μου. Ο γιος μου με αγαπά πολύ. Μαζί μεγαλώσαμε. Μαζί πήγαμε σε κλαμπ.» τονίζει η ίδια.

Στην συνέχεια προσθέτει πως «Του έλειπε ο πατέρας του πολύ και όταν πήγαινε Βουλγαρία και τον επισκεπτόταν εκείνος τον χτυπούσε αφού έπινε πολύ.»

Όταν ο Σάββας, έγινε 13 ετών ήρθε στη ζωή ο αδερφός του. Η μητέρα του, με έναν καινούργιο σύντροφο απέκτησαν ένα παιδάκι. Όμως τα πεθερικά της είχαν άλλη γνώμη και η Οφηλία βρέθηκε πάλι μόνη της. Όπως λέει η γιαγιά της Άννυ, ο Σάββας μεγάλωσε τον αδερφό του, τον φρόντιζε.

Ο Σάββας όμως δεν άργησε την παραβατική συμπεριφορά. Στα 16 του είχε κάνει κάποιες κλοπές. Επίσης , τα ναρκωτικά όπως η ίδια λέει, τα ξεκίνησε μαζί με την Δημητρίνα. Δεν γνώριζε όμως πως έκανε τόσο σκληρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η μητέρα της Άννυ σπάει τη σιωπή της: «Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου»

Παππούς της Άννυ: «Ο Σάββας απειλούσε την κόρη μας πως θα αυτοκτονήσει αν τον αφήσει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top