Αν είναι δυνατόν: Φαρσέρ η «ψυχολόγος» που έκανε αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο-πατέρα της Άννυ

Έλεγε πως είχε ζητήσει να αφαιρεθεί η επιμέλεια της μικρής Άννυ από τους γονείς της

Αν είναι δυνατόν: Φαρσέρ η «ψυχολόγος» που έκανε αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο-πατέρα της Άννυ

​Οργή έχει προκαλέσει η υποτιθέμενη «ψυχολόγος», η οποία εμφανίστηκε σε τρια κανάλια (Ε, Mega και Ant1), το πρωί της Τετάρτης, υποστηρίζοντας ότι εργαζόταν στον ΟΚΑΝΑ και είχε ζητήσει να αφαιρεθεί η επιμέλεια της μικρής Άννυ από τους γονείς της.

Το star.gr επικοινώνησε αμέσως με τον ΟΚΑΝΑ, που διέψευσε κατηγορηματικά ότι εργάστηκε για το ίδρυμα κάποια «ψυχολόγος» Μαρία Καλογεροπούλου, ενώ το όνομα της δεν υπάρχει καν στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Επιπλέον, ούτε ο εισαγγελέας που η φαρσέρ κατονόμασε είναι υπαρκτό πρόσωπο. Από την εισαγγελία Αθηνών ενημέρωναν ότι δεν υπάρχει «εισαγγελέας Σκανδαλάκης», αλλά ούτε και φάκελος για την Άννυ στις υπηρεσίες.

Η απατεώνισσά- ψυχολόγος υποστήριξε ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι και το παιδί και ότι είχε εισηγηθεί τέσσερις φορές να τους πάρουν την επιμέλεια από το ζευγάρι των Βουλγάρων.

Μάλιστα, δεν δίστασε να προχωρήσει και σε λεπτομέρειες για τα όσα υποτίθεται ότι είχε διαπιστώσει παρακολουθώντας το ζευγάρι, επί τρία χρόνια, όπως είπε. Μεταξύ άλλων ανέφερε πώς αυτή από την πλευρά της πρότεινε το παιδί να μείνει με τη γιαγιά του και τον παππού του στη Βουλγαρία, ότι ο πατέρας της Άννυ ήταν διπολικός και δεν έπαιρνε τα χάπια του, πως κακοποιούσε το παιδί σε γνώση της 25χρονης συντρόφου του και άλλα παρόμοια.

Δεν δίστασε ακόμη, να επιρρίψει ευθύνες και στην εισαγγελία για αδιαφορία! «Εγώ προσωπικά είχα πάει τέσσερις φορές στον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας κύριο Σκανδάλακη και είχα ζητήσει να πάρουν από αυτούς τους γονείς την επιμέλεια του παιδιού. Όμως δεν έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά τις 11:00 ο ΟΚΑ��Α εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση: «Σε συνέχεια της δημόσιας αναστάτωσης που προκλήθηκε σήμερα μετά από δηλώσεις κάποιας κυρίας σε τηλεοπτικά κανάλια ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ Μπορισόβα και μετά από ενδελεχή έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου. Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κας Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα. Ούτε βρέθηκαν αιτήσεις τους σε αναμονή για ένταξη στο πρόγραμμα υποκατάστασης. Τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν, επίσης, σε κανένα αρχείο κάποιας άλλης δομής ή υπηρεσίας του Οργανισμού.

Ο ΟΚΑΝΑ θεωρεί ότι τόσο επώδυνα περιστατικά, όπως η περίπτωση της Άννυ, που συνδέονται με έντονη δημόσια συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με πολλή προσοχή και ευαισθησία από όλες τις πλευρές και να αξιολογούνται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των πηγών, από τις οποίες αντλούνται όσες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικές ή μη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top