ΦΡΙΚΗ στην Ηλεία: 18χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε το «χαρτζιλίκι» του

Προσπάθησε να της καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό

ΦΡΙΚΗ στην Ηλεία: 18χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του επειδή δεν του έδωσε το «χαρτζιλίκι» του

​Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη της Ηλείας, όπου μια μητέρα έπεσε θύμα επίθεσης από τον ίδιο της το γιο, όταν αρνήθηκε να του δώσει «χαρτζιλίκι»!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, ένας 18χρονος πήγε στο σπίτι της 39χρονης μητέρας του, που βρίσκεται στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Πηγαδάκια Γαστούνης και της ζήτησε χρήματα.

Εκείνη αρνήθηκε να του δώσει, επειδή όπως του είπε προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα με σκοπό να πληρώσει την εγγύηση που χρειάζεται ώστε να αποφυλακισθεί ο άλλος της γιος ο οποίος κρατείται στις φυλακές ανηλίκων Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, το ό,τι του είπε όχι προκάλεσε τον εκνευρισμό του γιου της, ο οποίος άρχισε να τη χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ εκείνη ούρλιαζε για «βοήθεια»!

Λίγο μετά, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να της το καρφώσει στο λαιμό. Η γυναίκα αντιστάθηκε και τελικά την τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθη��αν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον 18χρονο δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top