ΟΛΑ ΟΣΑ είπε στην προανακριτική της απολογία η μητέρα της Άννυ: Γιατί έλεγε ψέματα!

«Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο Σάββας θα έμπλεκε»

ΟΛΑ ΟΣΑ είπε στην προανακριτική της απολογία η μητέρα της Άννυ: Γιατί έλεγε ψέματα!

Η μητέρα της Άννυ η οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας αποκάλυψε στην προανακριτική της απολογία πως ο Σάββας της είχε είπε ότι πούλησε τα παιχνίδια της Άννυ για 50 ευρώ σε έναν που δουλεύει σε σουβλατζίδικο.

Ακόμα, η μητέρα και κατηγορούμενη παραδέχθηκε πως στις προηγούμενες καταθέσεις της δεν έλεγε την αλήθεια, εξηγώντας πως «Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο Σάββας θα έμπλεκε».

​Η Δημητρίνα Μπορίσοβα, η μάνα της αδικοχαμένης Άννυ είπε στην προανακριτική της απολογία:

«Ότι σας είπα στις προηγούμενες καταθέσεις μου δεν είναι αλήθεια. Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο Σάββας θα έμπλεκε. Στις 20 Μαρτίου πήγα στη Γερμανία για να βρω το φίλο μου να μου δώσει κάποια λεφτά. Όσο ήμουν εκεί μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Άννυ κι όταν ο Σάββας την έδινε στη μητέρα του για να την προσέχει, μιλούσα μαζί του και τον ρωτούσα αν είναι καλά το παιδί. Όλες τις φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο η Άννυ μου έλεγε ότι περνούσε πολύ καλά με τον Σάββα. Τελευταία φορά μίλησα με την Άννυ τη μεγάλη Πέμπτη 9/4. Μου είπε ότι περνάει πολύ καλά με τον πατέρα της κι ότι αυτός της αγοράζει σοκολατένια αυγουλάκια. Από τότε μέχρι και τις 22/4 που γύρισα από τη Γερμανία όσες φορές μίλησα με τον Σάββα μου είπε ότι το παιδί είναι στη μητέρα του και είναι καλά. Μόνο στις 14/4 που τον πήρα τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν είναι καλά κλαίγοντας, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσω πίσω γιατί κάτι κακό έχει συμβεί με αυτόν. Το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα που τον πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε θέλω να γυρίσεις. Πίστεψα ότι έχει πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έλεγε. Γύρισα από τη Γερμανία 22/4 και τότε ο Σάββας μου είπε ότι έχασε το παιδί. Μόλις το έμαθα έψαξα στη γειτονιά και το ��πόγευμα φύγαμε για τη Βουλγαρία. Δεν πήγαμε στην αστυνομία επειδή ο Σάββας μου είπε ότι το παιδί θα το βρει το Χαμόγελο του Παιδιού και ότι αν πάω στη αστυνομία θα μου το πάρουν επειδή το άφησα μαζί του που είναι ναρκομανής. Την ιστορία με τη Σύλβια σας την είπα για να μην μπλέξει ο Σάββας και μου πάρουν το παιδί μου. Ρωτούσα συνεχώς το Σάββα τι έγινε με το παιδί κι αυτός μου έλεγε διαφορετικές ημερομηνίες. Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως ο Σάββας το χτύπησε το παιδί κι αυτό έχει φύγει επειδή φοβήθηκε. Τις τελευταίες όμως μέρες είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε μέσα στο σπίτι κατά λάθος και να πέθανε και ο Σάββας επειδή φοβάται να έχει κρύψει την Άννυ.
Όταν γύρισα από τη Γερμανία ο Σάββας μου είπε ότι πούλησε τα παιχνίδια της Άννυ για 50 ευρώ σε έναν που δουλεύει σε σουβλατζίδικο. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου είπε "για να το δει ο Θεός και να μας γυρίσει πίσω την Άννυ"».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Σε προηγούμενη κατάθεση της είχε μιλήσει για τη Σίλβια στην οποία είχε ισχυριστεί ότι είχε δώσει το παιδί. Μάλιστα την είχε περιγράψει στην αστυνομία.

Την πίεζε ο Σάββας να φύγουν για τη Βουλγαρία λέγοντας ότι θα την θεωρούσε η αστυνομία υπεύθυνη για το χαμό του παιδιού.

Σε προηγούμενες περιγραφές μάλιστα αναφέρει ότι ο Σάββας κλαίγοντας της ανακοίνωσε ότι είχε χαθεί το παιδί λέγοντας ότι το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί αγκαλιά με το κοριτσάκι αφήνοντας τα κλειδιά του διαμερίσματος πάνω στην πόρτα. Το επόμενο πρωί το κοριτσάκι, της είπε, είχε χαθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top