Μάνα 27χρονου πατέρα που σκότωσε την Άννυ: Ο γιος μου δεν είναι ούτε τέρας, ούτε δολοφόνος

"Δεν ξέρω ποιανού είναι το παιδί"!!!

Μάνα 27χρονου πατέρα που σκότωσε την Άννυ: Ο γιος μου δεν είναι ούτε τέρας, ούτε δολοφόνος

Αίσθηση προκαλούν τα λόγια της μητέρας του 27χρονου που τεμάχισε την 4χρονη κόρη του, Άννυ, η οποία μιλώντας αποκλειστικά στο Star και στην εκπομπή Μία, είπε -μεταξύ άλλων- ότι ίσως η Άννυ να μην ήταν δικό του παιδί (λες και μετά τον θάνατο ενός 4χρονου παιδιού και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, αυτό είναι το θέμα)!!

Παρότι ο ίδιος ομολόγησε την ειδεχθή του πράξη, η μητέρα του υποστήριξε επίσης πως δεν σκότωσε την μικρή ο γιος της, τονίζοντας ότι δεν είναι ούτε δολοφόνος ούτε τέρας.

«Δεν σκότωσε την Άννυ ο γιος μου. Ο γιος μου μπορεί να είναι νευρικός, αλλά δεν είναι ούτε τέρας ,ούτε δολοφόνος. Αν έχει κάνει κάτι στο παιδί, το ξέρει εκείνη. Γιατί έμεναν χρόνια μαζί και έμπλεξαν μαζί στα ναρκωτικά. Αφού ο γιος μου είναι τρελός γιατί καθόταν μαζί του; Ναι και εγώ πίνω αλλά δεν κάνω κάτι κακό.» ανέφερε η ίδια προσθέτοντας «Όταν πήγαν στην Μιχαήλ Βόδα εγώ τους πήγα μια μικρή κατσαρόλα και ένα γκαζάκι γιατί στην Άννυ άρεσε η σούπα, ενώ εκείνοι παράγγελναν συνεχώς από έξω. Πού να το βράσει το παιδί; Στο καζάνι; Δεν τα πιστεύω αυτά. Ο γιος μου τρελάθηκε και δεν ξέρω τι λέει. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από αυτά.»

Στην συνέχεια η γιαγιά της 4χρονης ισχυρίστηκε ότι «Οι γονείς της Δημητρίνα, λένε ψέματα. Εγώ έστελνα χρήματα στη μικρή. Εγώ δεν ξέρω ποιανού είναι το παιδί. Αν είναι του Σάββα ή όχι, γιατί εκείνη δούλευε σε μπο@ρδ@λα.»!!!

Τέλος αποκάλυψε πως ο 27χρονος μεγάλωσε σε ένα προβληματικό περιβάλλον. «Ο γιος μου έχει πατέρα όμως δεν μεγάλωσε με αυτόν. Ο πατέρας του ήταν βίαιος, χτυπούσε και εμένα και τα παιδιά. Ο γιος μου δε με έχει χτυπήσει ποτέ. Με αγαπάει πάρα πολύ.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο Star: Οι παπ��ούδες και ο θείος της 4χρονης Άννυ ξεσπούν

«Λύγισαν» οι παππούδες και ο θείος της αδικοχαμένης Άννυ- Έβαλαν τα κλάματα στον «αέρα»

Ήρεμος ο πατέρας της Άννυ την σκότωσε στις 8-9 Απριλίου- Δεν θα βρεθεί ποτέ η σορός της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top