Ήρεμος ο πατέρας της Άννυ την σκότωσε στις 8-9 Απριλίου- Δεν θα βρεθεί ποτέ η σορός της

Ο πατέρας εξαφάνισε το πτώμα με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο

Ήρεμος ο πατέρας της Άννυ την σκότωσε στις 8-9 Απριλίου- Δεν θα βρεθεί ποτέ η σορός της

​Το μεσημέρι της Τρίτης, λίγο μετά τις 12:00 η ελληνική αστυνομία προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

ann4 (1).jpg
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μπορεί οι γονείς της Άννυ να είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της, στις Αρχές στις 21 Απριλίου, ωστόσο η δολοφονία της 4χρονης έγινε πολλές μέρες πριν. Συγκεκριμένα, ο πατέρας φαίνεται πως σκότωσε το ίδιο του το αίμα, στις 8 με 9 Απριλίου στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ο ίδιος όταν προχώρησε στο φρικτό έγκλημα ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ είχε καλύψει με πετσέτες τα παράθυρα για να μην τον δει κανένας περαστικός.

anny-pateras.jpg

Στην συνέχεια, φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα της κόρης του, ενώ καθάρισε επιμελώς όλα τα ίχνη. Όπως σας ενημέρωσε και παλαιότερα το star.gr, εκείνος έκοψε κομματάκια και έβρασε μαζί με ρύζι και πατάτες το άψυχο κορμάκι της κόρης του. Στην συνέχεια, μοίρασε τα κομμάτια σε διάφορα σημεία της πόλης, με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατον να βρεθούν. Κάποια από τα κομμάτια του κορμιού της, τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και για αυτό εκείνος φέρεται να ήθελε να αλλάξει και τους σωλήνες του σπιτιού, ώστε να μην βρεθεί ποτέ το αίμα της αδικοχαμένης ανήλικης.

050515115052_2968.jpg
Η αστυνομία αποκάλυψε επίσης ότι η μητέρα δεν γνώριζε τι είχε κάνει ο πατέρας του παιδιού της. Ειδικότερα, όταν η μητέρα της Άννυ έφυγε για τη Γερμανία, η μικρή έμεινε στη γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της για δύο εβδομάδες. Ωστόσο, έπειτα και πριν το Πάσχα, την πήρε ο πατέρας της και λίγες μέρες μετά την δολοφόνησε. Ο ίδιος, για να καλύψει εντελώς τα ίχνη του, μετά τη δολοφονία, πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του για λίγα ευρώ, με τα οποία εικάζεται ότι πήρε τη δόση του!

050515115054_4107.jpg
Η αστυνομία ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ απολογείται αυτή την στιγμή. Ο ίδιος απολογείται χωρίς συνήγορο, αφού κανείς δεν θέλησε να τον υπερασπιστεί.

050515115058_8304.jpg
Από την άλλη, η μητέρα της άτυχης Άννυ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, για την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top