Πολίτες μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. και το ευρώ

Σε εξέλιξη το διαδικτυακό ψήφισμα

Πολίτες μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε. και το ευρώ

​Και ενώ οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους είναι σε τεντωμένο σχοινί, από τις αρχές Μαΐου «τρέχει» ένα ψήφισμα στο διαδίκτυο με τη μορφή συλλογής υπογραφών, για την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διαδικτυακό ψήφισμα:

«Γιατί είναι σημαντικό;

Είμαστε μία ομάδα πολιτών που εκπροσωπούμε την «αποστομωμένη» πλειοψηφία και θέλουμε να αντιδράσουμε στην συνεχή προσπάθεια όσων δηλητηριάζουν τις σχέσεις της Ελλάδας με τους εταίρους μας.

Δεν θέλουμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά στον καταιγισμό προπαγάνδας, ψευδολογίας και κατασυκοφάντησης των δεσμών μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΓΙΑΤΙ ΤO ΚΑΝΟΥΜΕ Οι δεσμοί μας με την Ε.Ε. είναι πρωτίστως πολιτισμικοί. Δεν έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε οργανωμένα καθώς δεν είμαστε πολιτικό κόμμα. Η κίνησή μας είναι αυθόρμητη και ενωθήκαμε προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ε.Ε.

Θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν με ειρήνη, προκοπή και δημοκρατία.

Προς το παρόν χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο. Είμαστε ανοιχτοί στη συμμετοχή όσων αισθάνονται προσβολή, ανασφάλεια και φόβο από τις διαρκείς, αντιφατικές και ανεύθυνες ενέργειες όλων όσων επιθυμούν τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top