ΔΕΙΤΕ: Πέντε εγκλήματα που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ την Ελλάδα- Γονείς-ΤΕΡΑΤΑ σκοτώνουν τα παιδιά τους

Όταν οι άνθρωποι που έφεραν στη ζωή μια ψυχή γίνονται οι ίδιοι δολοφόνοι της

ΔΕΙΤΕ: Πέντε εγκλήματα που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ την Ελλάδα- Γονείς-ΤΕΡΑΤΑ σκοτώνουν τα παιδιά τους

​Το λιγότερα φρικτές μπορούν να χαρακτηριστούν οι δολοφονίες μικρών παιδιών… πόσο μάλλον όταν οι δράστες των ανατριχιαστικών εγκλημάτων είναι οι γονείς τους! Στην αρχαία ελληνική μυθολογία ήταν η Μήδεια, η οποία για να εκδικηθεί τον άντρα της, Ιάσονα, σκότωσε τα δύο τους παιδιά Φέρητα και Μέρμερο.

Στην νέα ελληνική ιστορία, η λίστα της φρίκης είναι μεγάλη με τις πέντε πιο σοκαριστικές παιδοκτονίες να ακολουθούν παρακάτω. Όσο για τη μοίρα των δραστών, άλλοι αυτοκτόνησαν, άλλοι πέθαναν στη φυλακή και άλλοι βρίσκονται στις ψυχιατρικές κλινικές των σωφρονιστικών καταστημάτων.

Το 1972 αποκαλύπτεται μια πρωτοφανή υπόθεση παιδοκτονίας για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Βασίλης Λυμπέρης περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στο σπίτι του, στο Χαλάνδρι… Μέσα ήταν η εν διαστάσει σύζυγος του, η πεθερά του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Όλοι βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ η πρώην σύζυγος του λίγο πριν πεθάνει αποκαλύπτει τη φρικτή αλήθεια για το πώς ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Στο δικαστήριο εκείνος είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε πως αυτό το βράδυ μέσα στο σπίτι ήταν και τα παιδιά του. «Αν δεν με πιστεύετε να με εκτελέσετε αυτήν τη στιγμή», φέρεται να είχε πει. Και τον εκτέλεσαν… Πρόκειται για τον τελευταίο θανατοποινίτη που εκτελέστηκε στην Ελλάδα.

Τον Ιανουάριο του 1994 εκατομμύρια συνειδήσεις συγκλονίζονται από την είδηση που έρχεται από την Ερμιόνη της Αργολίδας. Ο 40χρονος ελαιοχρωματιστής Μανώλης Δουρής, πατέρας 7 παιδιών, βιάζει και σκοτώνει το τελευταίο του παιδί, τον 6χρονο Νίκο.

«Είμαι ένα μεγάλο κτήνος, αφού κατάφεραν τα χέρια μου με απάνθρωπο τρόπο να κάνουν αυτό που έκαναν. Για μένα δεν έπρεπε να υπάρ��ει ούτε σωτηρία ούτε λύπηση, μόνο βασανισμός μέχρι να πεθάνω», είχε πει στους δημοσιογράφους.

Τότε είχε υποστηρίξει ότι αυτό που έγινε ήταν αποτέλεσμα μιας ψυχολογικής αρρώστιας που τον βασάνιζε χρόνια. Τελικά, αυτοκτονεί στις 25 Φεβρουαρίου του 1996 στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνταν.

Τον Σεπτέμβριο του 1994 ο 43χρονος αγρότης Νικόλαος Δημόπουλος σκοτώνει με τσεκούρι το 16χρονο γιο του Γιώργο, την ώρα που κοιμόταν, στη Λευκάδα Φθιώτιδας. Το έγκλημα έγινε γιατί ο νεαρός έκανε παρατήρηση στον πατέρα του, ζητώντας του να σταματήσει να πίνει και να μεθάει. Ο δράστης αρνήθηκε να απολογηθεί και δεν μίλησε ποτέ για την ανατριχιαστική πράξη του.

Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 1996, το πανελλήνιο θα βρεθεί μπροστά σε μια παιδοκτονία που θα προκαλέσει σε όλους ανατριχίλα… Ο 54χρονος Απόστολος Κοσμάς, πατέρας τριών αγοριών, σκοτώνει με τσεκούρι μέσα στο σπίτι του, στην Κηφισιά, τον μεγαλύτερο γιο του Βαγγέλη, 27 χρόνων, ο οποίος αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Έπειτα, μεταφέρει το πτώμα του στον Κάλαμο και το καίει.

«Ήταν επικίνδυνος. Υποφέραμε όλοι μας. Μετανιώνω, αλλά νόμιζα ότι έκανα αυτό που έπρεπε», είχε πει τότε. Τελικά, πέθανε από έμφραγμα, μέσα στις φυλακές.

Το Φεβρουάριο του 1997, στο Κακοτάρι Ηλείας, η 48χρονη Παναγιώτα Τσιφρικά, μητέρα πέντε παιδιών, φέρεται να δηλητηρίασε την 22χρονη κόρη της Κωνσταντίνα, η οποία ήταν 9 μηνών έγκυος, γιατί δεν άντεχε την ντροπή, μιας και εκείνη ήταν ανύπαντρη.

Στο δικαστήριο, η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι ποτέ δεν ομολόγησε το φονικό και πως η αστυνομία την ανάγκασε να τα γράψει όλα αυτά, ενώ ισχυρίστηκε ότι η κόρη της αυτοκτόνησε.

Έτσι φτάσαμε στον Μάϊο του 2015, που ο 27χρονος «Σάββας», βουλγαρικής καταγωγής, κατηγορείται ότι σκότωσε και στην συνέχεια τεμάχισε και έβρασε μαζί με ρύζι και πατάτες, την 4χρονη κόρη του, Άννυ.

Ο ίδιος μαζί με την σύντροφο του, δηλώνουν την εξαφάνιση της, όμως η αυλαία πέφτει στις 5 του μήνα, όταν αποκαλύπτεται το φρικιαστικό έγκλημα, με το πανελλήνιο να παρακολουθεί για ακόμη μια φορά συγκλονισμένο τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την παιδοκτονία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top